Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Bαρύ «κατηγορώ» Δημήτρη Σκούρα κατά Αντώνη Κλαδούχου





ΠΗΓΗ : KORINTHIANS NEWS

Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το «κατηγορώ» που εξαπέλυσε ο πρ. Δήμαρχος Ξυλοκάστρου και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Δ. Σκούρας για τη σημερινή Δημοτική αρχή του κ. Α. Κλαδούχου.
Η κριτική του πρ. Δημάρχου επικεντρώθηκε κυρίως στην οικονομική κατάσταση του Δήμου, στο ότι δεν έγιναν μεγάλα έργα στο Ξυλόκαστρο τα τελευταία χρόνια σταματώντας την αναπτυξιακή πορεία του, στο ότι ποτέ δεν δίνονται τα στοιχεία που ζητά η μειοψηφία και ο ίδιος, αλλά και στον «κλεφτοπόλεμο» όπως είπε, που έχει ξεκινήσει εναντίον του από την πλευρά κάποιων συνεργατών του νυν Δημάρχου Ξυλοκάστρου….
΄Ομάδα του νυν Δημάρχου κάνει «πόλεμο» σε προσωπικό επίπεδο΄…
O κ. Σκούρας αναφέρει: «Έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, αλλά δεν έχει «φουλάρει» ακόμα… Υπάρχει κινητικότητα, αλλά και ενδιαφέρον από την πλευρά των πολιτών, αλλά ακόμα είναι νωρίς, είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ενώ και τα καθημερινά προβλήματα που ποικίλλουν και είναι σοβαρά, απασχολούν τον κόσμο πάρα πολύ. Επιχειρήματα και προτάσεις έχει καταθέσει μόνο ο κ. Κουρτζής, ο συνδυασμός μας και η ΄Συμπολιτεία΄. Ο κ. Κλαδούχος δεν έχει καταθέσει ακόμα τίποτα, ούτε προτάσεις, ούτε συνδυασμό, απλά ασκεί έναν «κλεφτοπόλεμο». Δηλαδή ο μεν Δήμαρχος δεν ασχολείται και είναι «υπεράνω» και υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων γύρω του, οι οποίοι κάνουν έναν ολοκληρωτικό «πόλεμο» σε προσωπικό επίπεδο με διασπορά συκοφαντιών, ενώ αποφεύγουν τον διάλογο, δεν δίνουν απαντήσεις σε ερωτήματα, αλλά ούτε και στοιχεία ως οφείλουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικόνα προόδου και ευμάρειας που δεν είναι καθόλου πραγματική. Γιατί η πραγματικότητα είναι σκληρή και αδυσώπητη!».
΄Ο Δήμος τελεί υπό οικονομικό «καταποντισμό»!΄
«Στον Δήμο υπάρχει ένας «βομβαρδισμός» εξώδικων από πολίτες, επιχειρηματίες και εργολάβους που θέλουν να πληρωθούν, αλλά στα ταμεία δεν υπάρχει φράγκο! Ο Δήμος τελεί υπό οικονομικό «καταποντισμό»! Υπερδανεισμός, υπερχρέωση και υπερκάλυψη πόρων, ακόμα και επόμενων ετών. Όταν τον Φεβρουάριο προκύψει, πως έχει ακριβώς η οικονομική κατάσταση, πολλοί θα εκπλαγούν! Η αλήθεια πάντως θα λάμψει πριν τις Δημοτικές εκλογές κι αυτό το οφείλουμε στους Δημότες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σκούρας.
«Κανένας δεν έχει ρεζερβέ καρέκλα στον συνδυασμό και κανένας δεν έχει αποκλειστεί»
Επίσης ο κ. Σκούρας αναφέρει: «Δεν έχει τεθεί ακόμα κάποιο ενδιαφέρον από τον κ. Κλωνή… Εγώ έχω πει, ότι κανένας δεν έχει ρεζερβέ καρέκλα στον συνδυασμό και κανένας δεν έχει αποκλειστεί. Αν με τον κ. Κλωνή, ή οποιονδήποτε άλλον, συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα και κάποιες αρχές, χωρίς προϋποθέσεις και δεσμεύσεις, θα τεθεί το θέμα στους συνεργάτες μου και θα συναποφασίσουμε. Εγώ μπορώ να σας πω ότι θα είμαι ουδέτερος έως θετικός…. Από τη στιγμή που δώσαμε τα χέρια, το παρελθόν με τον κ. Κλωνή έληξε! Δεν έχει νόημα και δεν μας βοηθά να τα κρατάμε στη μνήμη και στο μυαλό μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι γίναμε και «»κουμπαράκια» ή καλά και ντε, ότι θα συνεργαστούμε. Ήμουν σαφής από την αρχή, ότι στον συνδυασμό θα μπουν άνθρωποι που ταιριάζουν με το πνεύμα, το όραμα, τις ιδέες και τις προτάσεις που από κοινού θα συνδιαμορφώσουμε. Σε αυτόν τον συνδυασμό επαναλαμβάνω, κανείς δεν αποκλείεται και κανείς δεν έχει κλείσει θέση ρεζερβέ».