Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σκληρές διαπραγματεύσεις και κλειστά χαρτιά

Οι πρώτες εντυπώσεις από την ολική επαναφορά του πρώην Δημάρχου Ξυλοκάστρου, Δημήτρη Σκούρα, στο προσκήνιο των διεκδικητών του ν ε ο σ ύ σ τ α τ ο υ Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, άρχισαν να αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Νέους ανθρώπους αλλά με μεράκι και όρεξη για δουλειά
αναζητά ενώ καθημερινά ρωτά τους φίλους του και τους ζητά να του υποδείξουν νέα παιδιά για να μπούν στον συνδυασμό και να προσφέρουν. Η «στρατολόγηση» περιφερειακών συνεργατών και ψηφοφόρων καλά κρατεί.
Στο μεταξύ υπάρχουν τρία ονόματα στην Ευρωστίνη που έχουν ένα ιδιαίτερο ρόλο. Ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Δούσκας , ο πρώην αντίπαλος του κ. Χρήστος Λύρας, όπως και η κ. Ηλιάνα Λάλου – Αλιφέρη οι οποίοι κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους. Ακόμα δεν ξέρουμε που θα καταλήξουν αλλά τους αναζητούν οι υποψήφιοι και έχουν αρχίσει μαζί τους συνομιλίες ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να τους πείσουν. Και είναι σκληρές οι διαπραγματεύσεις..!
Από την άλλη πλευρά πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι πίσω από την κάθοδο συνδυασμού υπό τον κ. Αγγελο Γαρούφο κρύβονται άτομα που αμφισβήτησαν την προκριματική διαδικασία για την διεκδίκηση υπψηφιου Δημάρχου από τον χώρο της αντιπολίτευσης .