Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Περιοδεία ενόψει ευρωεκλογών Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση στην Αρκαδία

 


 

 

 Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης, μαζί με τους συναδέλφους του στη Βουλή, τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση, και την βουλευτή Κορινθίας κα. Μαριλένα Σούκουλη, τον Γενικό Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κ. Τέλη Αϊβαλιώτη, τον Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, κ. Πελοπίδα Καλλίρη και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Μετάβασης Α.Ε., κα. Δέσποινα Γκαράνη, συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχό και στη συνέχεια με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, κ. Κώστα Μιχόπουλο.

Στη συνέχεια της περιοδείας στην Αρκαδία, ο κ. Παπαθανάσης συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο, κ. Πάρη Κατσικερό και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ακολούθως επισκέφθηκε την ΒΙΠΕ Τρίπολης όπου και συνομίλησε με επιχειρηματίες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης στα γραφεία της εταιρείας “Πόκας Αρκαδική Ανακύκλωση ΕΠΕ”. 

“Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την ανάπτυξη – ιδίως στην Περιφέρεια – στην πράξη. Καθημερινά στέλνουμε το μήνυμα της ανάπτυξης, της στήριξης, της αλήθειας σε όλη τη χώρα. Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου στέλνουμε το μήνυμα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.