Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Στη γειτονιά του συμπαθή Έλληνα "Γκιουλέν" συνέβη κάτι ειδεχθές, πριν από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού των Ελλήνων Κυριάκου Μητσοτάκη. Τις εξαγγελίες της οικονομικής εφόρμησης Μητσοτάκη για μία καλύτερη επόμενη ημέρα σκέπασε επικοινωνιακά μία αποτρόπαια πράξη της μάσκας.

Είναι στιγμές που η πραγματικότητα καλύπτεται από κρότο και οι Έλληνες έντρομοι παρακολουθούν ένα κακόγουστο θέατρο σκιών. Κοινός παρανομαστής ένα εγκληματικό παρακράτος δεκαετιών που κυριαρχεί και μετατρέπει το Κράτος σε πελάτη του.

Η επόμενη της Ελλάδας, the day after gr, για τους λάτρεις του τίτλου, δεν μπορεί να είναι χτισμένη με τα σαθρά υλικά του χθες. Τα αεροπλάνα από το Πεκίνο δεν μπορούν να κηλιδώσουν την Ελλάδα ηγέτη της Ευρώπης. Μία μικρή και φτωχή χώρα που είναι το λίκνο της ζωής και σηκώνει κεφάλι μετά από αιώνες, αν όχι χιλιετίες.

Μόνο μπροστά είναι το μέλλον και η Ελλάδα αναζητεί τον ηγέτη που δεν θα δειλιάσει στην επικοινωνιακή δικτατορία του παρακράτους. Ευχόμαστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ειλικρινής και να αποδειχθεί αντάξιος του ρόλου του ως πρωταγωνιστή και όχι ως κομπάρσου της Μαντάμ "Ο" με τα υποχείρια της και της ντόπιας νομενκλατούρας ντίλερ των ξένων συμφερόντων της Ανατολής.

Για τους Υπουργούς που επιμένουν να ανταλλάσσουν την εξουσία τους για λίγες τυχαίες δημοσκοπήσεις και στημένες πρωινές προβολές μόνο πολιτικός οίκτος αρμόζει. Ο λαός ζητά έργο στη ζωή του και όχι στα τηλε-παράθυρα που ομολογουμένως δίνουν οικτρές παραστάσεις...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ