Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Δημοσκόπηση «Ε.Τ.»: Απόλυτη εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης των εθνικών θεμάτων

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/06/ekloges-kalpi-ypopsifioi-500.jpg
Τη συντριπτική αποδοχή των πολιτών έχει εξασφαλίσει η κυβέρνηση με τη στάση της απέναντι στις κρίσιμες και ραγδαίες εξελίξεις για τα εθνικά μας θέματα όσο και στη νέα «μάστιγα» του κορωνοϊού που απειλεί τη δημόσια υγεία.
Το συμπέρασμα που προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρίας Interview, που δημοσιεύει σήμερα ο «Ε.Τ.» της Κυριακής, είναι ξεκάθαρο: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχουν κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης με τις αποφάσεις
και τους χειρισμούς για το προσφυγικό ζήτημα που λαμβάνει πρωτοφανείς και δραματικές διαστάσεις με ευθύνη Ερντογάν. Επιπλέον, οι πολίτες δείχνουν να «κλείνουν τα αφτιά» τους στις επικίνδυνες πιρουέτες του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο, στη δημοσκόπηση, φαίνεται να εμπιστεύεται μια ισχνή πλειοψηφία.
Σύμφωνα με την έρευνα, εννέα στους δέκα ερωτηθέντες απαντούν «ναι» στο κλείσιμο των συνόρων αλλά και στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη δημιουργία κλειστών δομών.
Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί στην έρευνα που διενεργήθηκε το διάστημα 3 έως 5 Μαρτίου, δηλαδή ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η «μάχη» στα σύνορα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις κι ενώ τα κρούσματα του κορωνοϊού είχαν ξεπεράσει τα 30.

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής