Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Οι πολιτικοί ασκούν εξουσία "ουκ αεί" αλλά οι πράξεις τους παραμένουν αποτυπωμένες στην ιστορία μας. Οι ημέρες και oι ώρες είναι ιστορικές και αποτυπώνουν την απεξάρτηση της Ελλάδας από μία σηψαιμική εξάρτηση αιώνων με μία νέα στρατηγική σχέση ζωής. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας έδειξαν πρώτοι το δρόμο της Νέας Ελλάδας, υπερασπιζόμενοι τα πάτρια εδάφη και νερά σε Έβρο και  Αιγαίο. 

Παρέθεσαν τις δυνάμεις τους, με κίνδυνο ζωής, στις ορδές  Ιρανών, Αφγανών και ανδρών του Πακιστάν μεταξύ Τούρκων που αποπειράθηκαν να εισβάλουν στην Ελλάδα. Αξίζουν επαίνους και στήριξη στον αγώνα τους απέναντι στον ύπουλο εχθρό του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, εντός και εκτός των πυλών, σε ένα εθνικό περιβάλλον νοσηρό. 



Την ηρωική στάση των πολεμιστών του πυρήνα του Έθνους μας, ήρθε να αμαυρώσει μία πολιτική απόφαση όνειδος. Ο παροδικός Υπουργός Εθνικής Άμυνας με αποκλειστική ευθύνη του έδωσε εντολή, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, να διατεθεί μέσο του Πολεμικό Ναυτικού, το Αρματαγωγό "ΡΟΔΟΣ", που κατασκευάστηκε από χρήματα των φορολογουμένων πολιτών και προορίζεται για πολεμικές επιχειρήσεις των Πεζοναυτών που νέοι δίνουν τη ζωή τους, ως ξενοδοχειακός προορισμός για τη φιλοξενία των εισβολέων. Πρόθυμα δε ελληνόφωνα κανάλια αναμεταδίδουν την τραγική εικόνα χαιρέκακα και ύπουλα.


Ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Παναγιωτόπουλος εν αγνοία του  έδωσε χαρά στους Αγαρηνούς και λύπη στους Έλληνες Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού και το λαό μας. Μόνο ως κατάληψη μπορούν να αξιολογήσουν οι αλλοδαποί την πολιτική απόφαση Παναγιωτόπουλου. Ως πολίτης δεν μπορεί να γνωρίζει και να νιώθει των θυσιών του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους επί έτη πολλά σε αντίξοες συνθήκες. Αυτό όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να αποτυπώνει σελίδες ντροπής για πολιτικά οφέλη του ιδίου και της Κυβέρνησής του. Τόσους εθνικούς ευεργέτες έχει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κανείς δεν διέθεσε το πλοίο του για τη φιλοξενία αλλοδαπών στα σύμβολα του Έθνoυς μας; Τόσα ξενοδοχεία στη Ν.Λέσβο κανένα δεν βρέθηκε να τους φιλοξενήσει, κ.Παναγιωτόπουλε, που τόσο πρόθυμα τους βάλατε μέσα στα σωθικά του Στόλου μας; Απορία και ερώτημα παραμένει ο λόγος της απόφασης αυτής καθώς και το όφελος για τους παράνομους μετανάστες μιας τέτοιας πράξης.   

Μέρα κρίσης τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και πολλοί είναι αυτοί που επιδιώκουν μία νέα αναβολή τους αν δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους, επιχειρηματικά και αντεθνικά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εν ώρα κρίσης οι πολιτικοί πρέπει να πληγώνουν ηγέτες που αφιερώνουν τη ζωή τους στην Ελλάδα. Να στοχεύουν στο ηθικό τους με βέλη. Τσάμπα απόπειρες αναταραχής.

Το Πολεμικό Ναυτικό είναι το Ναυτικό Ναυάρχων πολεμιστών, όπως ο Παύλος Κουντουριώτης, μεταξύ χιλιάδων γενναίων απελευθερωτών της Ελλάδας και αρμενίζει πολύ ψηλά σε Αιγαίο και Μεσόγειο! Τόσο ψηλά που δεν το φθάνει το όνειδος της πολιτικής αποτρόπαιας πράξης Παναγιωτόπουλου. Αρκετά ντροπιάστηκε το Ναυτικό επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν απαιτείται και επί Μητσοτάκη το ίδιο, μάταια.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε σύντομα. Ευχόμαστε οι πελάτες του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, γυναίκες και παιδιά, να είναι ευχαριστημένοι από το πρωινό και ενδιαίτησή τους, παροχή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου.
 

Thedayaftergr