Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Η Ρόδος απέχει μόνονένα βαθμό από την άνοδο. Η Κόρινθος 2006 θ΄ αγωνισθεί κατά της Μαρκό.


Γ' Εθνική: Φινάλε με νίκη της Ρόδου στη Νέα Αρτάκη (αποτελέσματα, βαθμολογία)
Κανονικά θα αγωνιστεί η Κόρινθος ’06 την Κυριακή (8/3), στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μαρκό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πρόστιμο για τις κάρτες των ποδοσφαιριστών πληρώθηκε και έτσι, η ομάδα θα παίξει . Μία 3η μη συμμετοχή σε αγώνα πρωταθλήματος για την κορινθιακή ομάδα , θα σήμαινε και τον απευθείας υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα.

Κατά τα άλλα η πρωτοπόρος του ομίλου Ρόδος υποδέχεται, τον Αχαρναϊκό και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό ( υπολείπονται τέσσερις αγώνες) για την εξασφάλιση του τίτλου που οδηγεί στην επόμενη κατηγορία. Ο Παναρκαδικός θα υπερασπιστεί την 3η του θέση στη βαθμολογία υποδεχόμενος την Νέα Αρτάκη , ενώ στην Βοιωτία ο ΑΟ Υπάτου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Τρίπολης , την ίδια στιγμή που ο Αήττητος Σπάτων έχει ρεπό. 
Στη Μυτιλήνη , ο Αιολικός μάχεται με τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου, με την διοίκηση της ακριτικής ομάδας να εκδίδει ανακοίνωση όπου   κατανοώντας, τα μεγάλα προβλήματα που βιώνει το νησί μας, και σαν μια μικρή πράξη συμπαράσταση στους συμπατριώτες μας, αποφάσισε να επιτρέψει την ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε όλους τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή. Είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ, όπως όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ, τις προηούμενες μέρες, σταθήκαμε απέναντι στα προβλήματα του νησιού μας,  έτσι και τώρα στις κατάμεστες κερκίδες του ΝΤΑΡΛΑ, θα είμαστε ο 12ος παίκτης, για να κερδίσουμε τον ΤΕΛΙΚΟ, της σωτηρίας μας.
Τέλος στην Ανατολική Αττική , σε ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι ο Παλληνιακός αγωνίζεται με την Θύελλα Ραφήνας
23η αγωνιστική  (8/3, 15:00):
Παλληνιακός – Θύελλα Ραφήνας
ΑΟ Υπάτου – ΑΕΚ Τρίπολης
Κόρινθος ’06 – Μαρκό
Ρόδος – Αχαρναϊκός
Αιολικός – Κιθαιρών Καπαρελλίου
Παναρκαδικός – Νέα Αρτάκη

Ρεπό: ο Αήττητος Σπάτων