Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά

Πλησιάζει η 1η Μαρτίου 2020 όταν σύμφωνα με το Νόμο οι ηγέτες των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγοί Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Φλώρος και ΓΕΣ Λαλούσης θα αποτυπώσουν το στίγμα αξιοκρατίας τους στον αναγεννημένο πυρήνα του Έθνους μας. Πρόσφατα ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης τους επέλεξε ως ηγέτες, Αρχηγούς υπεράνω όλων να υπερασπιστούν την ασφάλεια και το εθνικό συμφέρον μας. Στο ερώτημα μεταξύ αυτών που άγουν της Αρχής και της Αρχής του άγους ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε την Ελλάδα που μας αξίζει συμβολικά.

Οι επιλεγέντες Αρχηγοί με τη σειρά τους και με αποκλειστική ευθύνη τους θα επιλέξουν την ηγεσία του Στρατεύματος, το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, που κανείς δεν αποκλείει να είναι και πολεμικό με τις κλιμακούμενες υβριδικές προκλήσεις τόσων Συμμάχων μας. Την ίδια ώρα το Βαθύ Κράτος της Ελλάδας που καταδυνάστευσε τη χώρα επί δεκαετίες και εργάζεται σκληρά για τη διάλυσή της και απόσχιση Νήσων επιζητεί την παράδοση εδαφών και θαλασσών, την κατάργηση των συνόρων, την ανεξέλεγκτη διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων μέσα σε ένα κράτος παρία δωρεών και φιλοδωρημάτων. 

Το απολύτως επιτυχημένο μείγμα πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στο ΥΠΕΘΑ διά των πολιτικών Παναγιωτόπουλου και Στεφανή και στρατιωτικών Φλώρου και Λαλούση αποτελεί τον απόλυτο στόχο διάσπασης πριν την 1η Μαρτίου 2020 αν είναι δυνατόν. Με ή χωρίς κουκούλα το παρακράτος πασχίζει έστω και την ύστατη στιγμή σε έναν ανασχηματισμό εξουσίας και διάσπασης της Εθνικής Άμυνάς μας. Έχουμε πολλά να ακούσουμε και να δούμε τις επόμενες 11 μέρες αναμφίβολα. Ακόμα και τους συνεργάτες συμμάχους επιστρατεύει για μία τεχνητή πολιτική και εθνική κρίση εις μάτην. Έχουν πολλά άλλα να λύσουν πριν τολμήσουν το απονενοημένο βήμα τους. Κάποιον χάρτη σκιαγραφημένο βόρεια της Κρήτης για τη ζωγραφική απομόνωσή της μαζί με τα κοιτάσματα της είναι το μέγιστο που μπορούν μαζί με τους παιάνες από τα μικρά και μεγάλα τουρκο-κάναλα της Αττικής που δεν αφήνουν δελτίο να περάσει χωρίς κόκκινο χρώμα, την τουρκική σημαία και τον συμπαθή και δύστυχο Ταγίπ, προστάτη των διακινητών.

Με αποτυχημένη κάθε προσπάθεια ανατροπής συγκεντρώνουν όλοι πλέον τις δυνάμεις τους στη διείσδυση στον πυρήνα από τον οποίο εκδιώχθηκαν με θυσίες και θύματα. Μετανάστες, Προμήθειες και Μεταθέσεις είναι τα ατού ελέγχου του πυρήνα που οδηγούν στην απόλυτη εξουσία και οι Εφιάλτες πολλοί που πούλησαν Ελλάδα και αξιοκρατία για μία θέση παραπάνω. Τη δικαιούνται και την αξίζουν στην αποικιοκρατική Ελλάδα, με σπόνσορα την Κίνα που ψυχορραγεί μεταφέροντας από την εποχή Νίξον εμπόρευμα στα Μικρασιατικά Παράλια για δήθεν πατριώτες που έχουν το θράσος να καταδεικνύουν ακόμα και θέσεις επίλεκτων στρατιωτικών Μονάδων. Ας ξέρουν ότι δεν έχουν πουλήσει όλοι ακόμα την ψυχή τους και έχουν δωρεές πολλές να κάνουν για να δώσουν τα ελαττωματικά τους μπιχλιμπίδια και να αγγίξουν την ψυχή των γενναίων. 

Το τελευταίο δεκαήμερο προ των επερχόμενων κρίσεων η συνταγή του παρακράτους είναι δεδομένη και πάγια. Δυσφήμιση των εξαίρετων Αξιωματικών για το δέντρο και κρύψιμο των συνεργατών τους μέσα στο δάσος. Επίλεκτη προβολή πίσω από τον Τζέφρι φοβικών στρατηγών ακόμα και να σηκώσουν το τηλέφωνο για συμβουλές σε νεώτερους και σιωπηρή προώθηση των ακολουθούντων της υποστήριξης μάχης στα υψηλότερα αξιώματα. Αλήθεια, σε μία Ελλάδα όπου το δίκαιο της ομάδας είναι πάνω από το δίκαιο του Νόμου, τι μπορεί να περιμένει κανείς καλύτερο;

Τουλάχιστον ο πολιτικός κ.Παναγιωτόπουλος δεν έχει δείξει σημάδια που να τον συνδέουν με τον συνονόματο προκάτοχό του που μοίραζε προαγωγές και αποστρατείες σε ένα χαρτάκι μαζί με ένα ποτηράκι ουϊσκι σε πρώην Αρχηγό Στρατού, αναμένοντας να γευτεί την ηδονή του εξευτελισμού της ένδοξης στολής του Έλληνα Αξιωματικού για μία θέση εξουσίας, για λίγο χρόνο παραπάνω. 

Γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα αυτοπροσώπως από δεκαετίες τώρα, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι σημερινοί Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων θα βάλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Αρχηγός είναι πάντα ένας, ουδείς υπεράνω του Αρχηγού και ουδείς ίσος με τον Αρχηγό ως μία παρέα, αλλιώς δεν υπάρχει Αρχηγός φυσικά. Αυτό το γεγονός είναι που έχει δημιουργήσει πανικό στο διεθνές οργανωμένο παρακράτος και απελπισμένα και ξεκούρδιστα στύβει πορτοκάλια του Έλληνα Γκιουλέν που βλέπει να χάνει τα πουλέν του που τόσο γλυκά λάτρεψε. Στέλνει ακόμα και αποτυχημένα πολιτικά τσιράκια να ράβουν λαμπρά κοστούμια και φορέματα Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Όσο για τη Μαντάμ "Ο" και τα δικά της τσιράκια που διαγράφουν με μηχανορραφίες κρίσιμες εθνικές θέσεις εις βάρος της Ελλάδας σε Συμμαχικά Στρατηγεία για να εξασφαλίσουν τις δικές τους ξεδιάντροπα, είναι πολύ αργά. Απλά αποκαλύπτουν πόσο σάπιοι είναι.

Ο φέρων το όνομα Λεωνίδας είναι fake και ονομάζεται Εφιάλτης. Τα καλύτερα έρχονται και ας κερδίσει την Ελλάδα όποιος πολεμήσει πιο γενναία.  Αυτό γινόταν πάντα εξάλλου στην αιωνιότητα. Τέλος, ας μείνουν μακριά οι συμπαθείς θαμώνες του Μεγάρου γιατί αυτή η μάχη θα είναι η πιο σκληρή πραγματικά σε δάση και αλώνια χωρίς κατασκευές...

Thedayaftergr