Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: «Ζεσταίνεται» ο κόσμος στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: «Ζεσταίνεται» ο κόσμος στο Καραϊσκάκη (vid)
Δεν  πέφτει καρφίτσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους οπαδούς του Ολυμπιακού ήδη να «ζεσταίνονται» για το παιχνίδι με την Άρσεναλ.
Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out εδώ κι αρκετές ημέρες. Το πέταλο των οργανωμένων οπαδών έχει γεμίσει αρκετές ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού όσο περνάει η ώρα «ζεσταίνονται» και τραγουδούν συνθήματα για την ομάδα τους. Τη στιγμή, μάλιστα που εμφανίστηκαν στο γήπεδο οι πορτιέρε της Άρσεναλ για το καθιερωμένο ζέσταμα αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Στο μεταξύ περίπου 1.300 οπαδοί της Άρσεναλ βρίσκονται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η άφιξη τους έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο δεν συνέβη το παραμικρό.
O μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στα Κύπελλα Ευρώπης, Ολυμπιακός, καλείται απόψε (20/2, 22:00) να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στη φάση των "16" του Europa League, απέναντι στην Αρσεναλ.
Ο Πορτογάλος πάει με σχηματισμό 4-3-3. Με τους Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη στα χαφ…
Βαλμπουενά και Μασούρας θα πλαισιώσουν από τα άκρα τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.
Στην άμυνα θα είναι οι Ομάρ, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο και κάτω από τα δοκάρια ο Σα.

Η Άρσεναλ φιλοξενείται απόψε (20/2, 22:00) από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Europa League.
Ο Μικέλ Αρτέτα επέλεξε τους εξής 11 για το αρχικό σχήμα: Λένο, Παπασταθόπουλο, Μουστάφι, Νταβίντ Λουίζ, Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ, Γουίλοκ, Γκεντουζί, Τσάκα, Μαρτινέλι, Σακά