Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ - ΧΑΡΑΚΑΙΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ¨ΑΡΚΑΔΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ¨



Τρίπολη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κύλησε το πρωί της Κυριακής ( 23/2/2020 ) στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Μία ομάδα μασκαράδων από τη Σχολή χορού ¨Αρκάδων Δρώμενα¨ σκόρπισε χαμόγελα και χαρά στους θεραπευόμενους και στους συγγενείς τους.
Η ομάδα των μικρών αλλά και των μεγάλων χορευτών της Σχολής δεν άργησε να γίνει ένα με τους φιλοξενούμενους του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης και το κέφι άναψε για τα καλά.
Ακούστηκαν παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια της Αρκαδίας καθώς και τα γνωστά τραγούδια της Αποκριάς. Η ομάδα χορευτών του Συλλόγου ¨Αρκάδων Δρώμενα¨ ,με επικεφαλής τη δασκάλα χορού κ. Ελένη Κέζα, παρέσυρε όλους τους παρευρισκόμενους σε ένα ιδιαίτερο αποκριάτικο γλέντι που κατά κοινή ομολογία ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για θεραπευόμενους, συγγενείς αλλά και επισκέπτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το χορευτικό - λαογραφικό δρώμενο πραγματοποιήθηκε την ώρα του επισκεπτηρίου και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος που βρισκόταν στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εκείνη τη στιγμή.
Η Διεύθυνση του Κέντρου Αποκατάστασης ευχαρίστησε θερμά τη Σχολή Χορού ¨Αρκάδων Δρώμενα¨για την πρωτοβουλία που πήρε αλλά και για τη χαρά που έδωσε στους θεραπευόμενους του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.
Στο ευχετήριο μήνυμά της η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη τόνισε ότι: ¨Αυτές τις μέρες χαράς και γλεντιού θα πρέπει να στρέψουμε για λίγο το βλέμμα μας και στους ανθρώπους που είναι μόνοι και τους λείπει ένα ζεστό χαμόγελο.Ας τους το χαρίσουμε απλόχερα διότι ένα χαμόγελο δεν κοστίζει τίποτα αλλά - πιστέψτε με - αξίζει τόσα πολλά. 
Καλή Σαρακοστή σε όλους¨. 

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
2Ο χλμ. Παλαιάς Επ. οδού Τρίπολης – Τεγέας | ΤΡΙΠΟΛΗ - ΕΛΛΑΔΑ