Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Διεθνές συνέδριο δημοσιογραφίας Future News Worldwide 2020

Διεθνές συνέδριο δημοσιογραφίας Future News Worldwide 2020
Το Future News Worldwide 2020 είναι ένα υψηλού κύρους διεθνές συνέδριο για την επόμενη γενιά δημοσιογράφων, που διοργανώνεται από το British Council σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης στον κόσμο.
Εκατό πλήρως χρηματοδοτούμενες θέσεις είναι διαθέσιμες για τους πιο λαμπρούς νέους σπουδαστές bloggers, vloggers, φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο για να συμμετάσχουν στο διήμερο συνέδριο που θα φιλοξενηθεί στο Sky Central –την παγκόσμια έδρα του Sky Group στο Isleworth του Λονδίνου– τον Ιούλιο του 2020.

Με τη συνεισφορά κορυφαίων οργανισμών μέσων ενημέρωσης, όπως το Reuters, το Google News Initiative, το Facebook και το UK School of Journalism, το συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την επόμενη γενιά δημοσιογράφων να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να κάνουν παγκόσμιες διασυνδέσεις.
Το Future News Worldwide 2020 υπόσχεται να προσφέρει ένα πλούσιο και περιεκτικό πρόγραμμα για την επόμενη γενιά δημοσιογράφων και συντακτών. Στο περσινό συνέδριο συμμετείχαν έμπειροι και καταξιωμένοι διεθνείς συντάκτες, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις απόψεις τους με εκπροσώπους από 50 χώρες. Ανάμεσά τους, ο Jon Snow από το Channel Four, η Christina Lamb, επικεφαλής ανταποκρίτρια εξωτερικού για την εφημερίδα Sunday Times, ο επικεφαλής του Global News Desk του Reuters Nick Tattersall, και ο Sreenivasan Jain, διευθυντής σύνταξης της Τηλεόρασης του Νέου Δελχί.
Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από οποιαδήποτε χώρα που θα είναι 18-25 ετών την 1η Ιουλίου 2020. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να μιλούν αγγλικά σε προχωρημένο επίπεδο και να αποδείξουν το πάθος τους να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στη δημοσιογραφία.
Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή αίτησης δείτε εδώ
diastixo.gr