Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Συνθήματα κατά Μητσοτάκη, Αυγενάκη και Μαρινάκη στην Τούμπα

Συνθήματα κατά Μητσοτάκη, Αυγενάκη και Μαρινάκη στην Τούμπα Η ΕΕΑ, αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης εισηγήθηκε τον υποβιβασμό και των δύο ομάδων. Η είδηση έφτασε φυσικά και στην Τούμπα, ενώ το ματς με τον Βόλο ήταν σε εξέλιξη.
Όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για την εισήγηση της ΕΕΑ ξέσπασαν σε υβριστικά συνθήματα. Από τα… πυρά των φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν ξέφυγε η Κυβέρνηση.
Από τους φίλους του ΠΑΟΚ ακούστηκαν συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του Υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Υβριστικά συνθήματα ακούστηκαν και κατά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΟΚ φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της Αθήνας με αφορμή την απόφαση της ΕΕΑ.
Μετά τα υβριστικά συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του Υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπως επίσης του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανάρτησαν και πανό διαμαρτυρίας στον αγώνα κόντρα στον Βόλο στην Τούμπα.
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 2- ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ-ΑΥΓΝΚ (σ.σ ΑΥΓΕΝΑΚΗ) ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ», ανέφερε χαρακτηριστικά το πανό των οπαδών του «Δικεφάλου» με αφορμή την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.