Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Για στημένο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ερίζουν οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ ανάλογα με το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας στην Βουλή των Ελλήνων την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00 αλλά μάλλον σε στημένες εκλογές οδηγούμαστε. Πώς θα κριθεί το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί περίεργο θέμα της ελαττωματικής δημοκρατίας μας αλλά ο κ.Μητσοτάκης εκ Παρισίων μάλλον γνωρίζει περισσότερα.

Για Χάγη οδεύουν Μητσοτάκης και Τσίπρας χέρι-χέρι και η Νέα Δημοκρατία των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 μάλλον φαντάζει αδύναμη για αυτή την προσβολή του εθνικού φρονήματος. Λίγο μετά την ψήφιση του εκλογικού Νόμου συμπτωματικά μια Νέα Κυβέρνηση της λίστας ή και μία Υπηρεσιακή Κυβέρνηση ίσως είναι δείχνει καταλληλότερη για να σηκώσει το πολιτικό βάρος τής πολυ-ιδιοκτησίας της Ελλάδας. Να φύγουν τα βαρίδια της παλαιάς δημοκρατίας που δεν συναινούν στο έγκλημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αποκλεισμός του εκλεκτού μπροστάρη προκαλεί σεισμό στον εθνικό κορμό της Ελλάδας. Η μπόχα της Μεταπολίτευσης κατέκλυσε τη χώρα και το ηφαίστειο είναι έτοιμο να εκραγεί τεχνηέντως. Είτε από κάτω από το λιμάνι του Πειραιά είτε από πάνω από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας κίνδυνος πολιτικής και εθνικής αποσταθεροποίησης προκαλείται εν γνώσει των ιθυνόντων. Αν θα κερδίσει Βορράς ή ο Νότος μικρή σημασία έχει. Το σημαντικό είναι ο όφις να αναδειχθεί και τα κοιτάσματα να αναβλύσουν σε μία άλλη χώρα. 

Για τους ρομαντικούς πατριώτες, τους αποκλεισμένους του παρακράτους εδώ και δεκαετίες, ο αγώνας ξεκινάει αύριο από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, εν απουσία του εκλεγμένου της ελαττωματικής δημοκρατίας και κοινωνίας μας Πρωθυπουργού που θα καταφύγει εις Παρισίους με πλειάδα Υπουργών για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα κατάλληλα. Το καλύτερο όλων είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη συνέχεια και στις Βρυξέλλες για δείπνο στην παράταση του αυριανού παιχνιδιού για να νίψει τα χείρας του στις στημένες εκλογές, στη στημένη δημοκρατία μας, στη στημένη καταστροφή μας.

Ο κίνδυνος στον πυρήνα της Ελλάδας με τις επερχόμενες κρίσεις είναι θανάσιμος για το παρακράτος και εκλογές ή ανασχηματισμός είναι εκ των ουκ άνευ για να καλύψει την επερχόμενη συντριπτική ήττα των Στρατηγών της διαπλοκής, απ' όπου και μπορεί να αναγεννηθεί η χώρα δημοκρατικά. Σκληρό και το χτύπημα φάουλ του κ.Χρυσοχοϊδη που στοίχισε 50 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται η αποβολή του από το γήπεδο της ελαττωματικής δημοκρατίας μας.

Αλίμονο, σ 'αυτούς που πρόδωσαν τόσο γρήγορα τον όρκο τους, τον ελληνικό λαό και το "ευ αγωνίζεσθαι". Ουδέποτε στην ιστορία των Ελλήνων υπήρξε τέλειο έγκλημα και θα ξεσκεπαστούν οι Εφιάλτες. Και είναι πολλοί δυστυχώς που ονομάζονται Λεωνίδες και δείχνουν το δρόμο της καταστροφής των Ελλήνων.

Πώς μία ποδοσφαιρική διαμάχη έγινε πολιτικός κλονισμός μόνο ο κ. Μητσοτάκης το γνωρίζει και η ιστορία θα τον κατατάξει ανάλογα στον πρωταθλητισμό ή τον υποβιβασμό. Πιθανόν μικρή σημασία για τον ίδιο πια, αλλά μεγάλη για την Ελλάδα σ' αυτή την τελική μάχη. Ες αύριο τα σπουδαία της Ελληνικής Δημοκρατίας λοιπόν και Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 13:00 σφυρίζει ο στημένος διαιτητής, η Μαντάμ "Ο". Ας αγοράσουν οι οπαδοί πετρέλαιο, τσιγάρα και ό,τι άλλο και ας δούμε τον τελικό νικητή...

Λ.ΚΑΛ.