Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Η κλειστή πόρτα της Γιάννας για τους… τοξικούς που την παρακαλούν

 Η κλειστή πόρτα της Γιάννας για τους… τοξικούς που την παρακαλούν

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Όπως φαίνεται… έπαθε και έμαθε. Η Γιάννα Αγγελοπούλου του Οργανισμού “Ελλάδα 2021” είναι διαφορετική από εκείνη του “Αθήνα 2004”. Και σίγουρα από την… τραγωδία που ακολούθησε, και την ατυχή επένδυσή της στα ΜΜΕ, μέσω του “Ελεύθερου Τύπου”.
Η γυναίκα που οργάνωσε τους πιο θεαματικούς Ολυμπιακούς Αγώνες των πολλών τελευταίων δεκαετιών, είχε πάντοτε… θεματάκι με την επιλογή συνεργατών. Η πλειοψηφία όσων βρέθηκαν στο παρελθόν στον στενό πυρήνα συνομιλητών της, ευθύνονται για μια σειρά από αστοχίες, που εκτός από…
χρήμα, κόστισαν στη Γιάννα Αγγελοπούλου και προσωπικό κεφάλαιο δημοφιλίας και προοπτικής.
Με αποτέλεσμα, αντί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον δημόσιο βίο, να βρεθεί στο περιθώριο και πρακτικώς να αποσυρθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Το γεγονός ότι “η Γιάννα έμαθε από τα λάθη της”, καταγράφηκε για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες, με τη θυελλώδη αλλαγή στο στενό επιτελείο της. Η δεύτερη, ακόμη πιο σημαντική, έχει… παρασκήνιο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι, την περίοδο των εορτών, ορισμένοι πρώην “εκλεκτοί”, επιχείρησαν να την προσεγγίσουν, ώστε να ξαναγίνουν μέρος του συστήματος.
Η πόρτα ήταν κλειστή. Και όπως φαίνεται, θα παραμείνει. Η Γιάννα Αγγελοπούλου άργησε αλλά… κατάλαβε, ποιούς τοξικούς έκανε παράγοντες εις βάρος της.

ysterografa.gr