Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Νίκησαν σημερα Ολυμπιακός Άσσου και Κύψελος. -Δύσκολη έξοδος αύριογιά Αγίους Θεοδώρους και Άρη Βοχαικού ( 17η αγωνιστιή) στη Β΄ Κορινθίας.

 https://stisentra.gr/wp-content/uploads/2019/12/olykyps-681x453.jpg
  "Χορταστικά" από αποψη τερμάτων ήσαν τα σημερινά ματς στα γήπεδα
Λεχαίου και Ξυλοκέριζας όπου  στο πρώτο, ο Ολυμπιακός Άσσου επικράτησε με 6 -3 επί του ΠΑΣ Κλένια και στο Δεύτερο όπου ο Αστέρας Κορίνθου έχασε 1 - 3 από τον Κύψελο, στο κορινθιακό ντέρμπι. Ο Όλυμπιακός Άσσου με την νίκη του έφτασε στην 2η θέση (προσωρινά} τον Άρη Βοχαικού που έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Η 17η αγωνιστική, της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας συνεχίζεται αύριο Κυριακή (25/1/2020 – 15:00), με τους βασικούς πρωτοπόρους , τους Αγίους Θεοδώρου και τον ‘Αρη Βοχαικού , να δοκιμάζονται, την Κυριακή,  εκτός έδρας , με Ρομά Ζευγολατιού και με Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.

Στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» Δερβενίου, ο Πανευρωστινιακός, θα προσπαθήσει για την νίκη, απένατι στον Ηρακή Λεχαίου, βελτιώνοντας την αγωνιστική του θέση. 
Στο Σοφικό ο Πανσολυγειακός υποδέχεται τον Ασπρόκαμπο.
Στην Τραγάνα του Κιάρτου ο Αετός Κρυονερίου μάχεται με τον Άγιο Γεώργιο, ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο Βελλερεφών αντιμετοπίζει  τον Εθνικό Ξυλκερίζης

17η Αγωνιστική
Σάββατο 25/1/20, 15:00
Ολυμπιακός Άσσου
-
ΠΑΣ Κλένια  6 - 3
Αστέρας Κορίνθου
-
ΠΑΣ Κύψελος 1 - 3
Κυριακή 26/1/20, 15:00
ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού
-
Αγ. Θεόδωροι
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
-
Άρης Βοχαϊκού
Πανευρωστινιακός
-
Ηρακλής Λεχαίου
Πανσολυγειακός
-
ΑΟ Ασπροκάμπου
Αετός Κρυονερίου
-
Αγ. Γεώργιος
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου
-
Εθνικός Ξυλοκερίζης