Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Κύπελλο Ελλάδος: Ξεκινάει η φάση των «16» με δοκιμασίες για ΠΑΟΚ στην Κρήτη και Ατρόμητο στο Βόλο.

Κύπελλο Ελλάδος: Ξεκινάει η φάση των «16» με δοκιμασίες για ΠΑΟΚ στην Κρήτη και Ατρόμητο στο Βόλο
Με δύο αγώνες ανοίγει σήμερα Τρίτη (7/1) η αυλαία της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στο Ηράκλειο (21.30) απέναντι στον  ΟΦΗ , ενώ λίγο νωρίτερα (19.30) ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό.
Όσον αφορά τον αγώνα του «δικέφαλου του Βορρά» απέναντι στους Κρητικούς, ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την ταπεινωτική  ήττα της ομάδας του από τον Άρη (4-2 για τους «κίτρινους») θα χρησιμοποιήσει στο τέρμα τον Πασχαλάκη και όχι τον Ζίβκοβιτς (δεν ταξίδεψε στην Κρήτη), ενώ για την ομάδα του Σίμου εκτός έμειναν ο Γιαννούλης και οι Σακόρ, Ναμπί.
Στο πρώτο χρονικά ματς ο Ατρόμητος ταξιδεύει στη Μαγνησία για τον αγώνα απέναντι στο Βόλο,  που νίκησε τον ΟΦΗ και έχει πλέον προπονητή τον Αλμπέρτο Γκαγέχο και θα παραταχθεί χωρίς απουσίες για σκορ πρόκρισης.
Από την άλλη μεριά η ομάδα του Περιστερίου δε θα έχει στη διάθεσή της, τους Ρισβάνη και Κατράνη ωστόσο προέρχεται από την νίκη στο πρωτάθλημα επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, και έχει σε πάρα πολύ καλή κατάσταση τον Μανούσο που σκοράρει κατά ριπάς. Οι δυο ομάδες θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, ενώ το ίδιο ισχύει και για το μεγάλο ματς στο Γεντί Κουλέ. 
Την Τετάρτη θα γίνουν πέντε αναμετρήσεις.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Καλαμάτα εκτός έδρας στο πρώτο χρονικά ματς. Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΚ σε αυτή του Αστέρα Τρίπολης. Στις 19:30 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θα περιμένει τον Πανιώνιο ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα για την Τετάρτη θα 0ολοκληρωθεί με την κόντρα της Ξάνθης με τον Αρη στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας,.
Η αναμέτρηση των Τρικάλων με την Λαμία θα ρίξει την αυλαία αναφορικά με τους πρώρους αγώνες της φάσης των 16 του κυπέλλου.
Οι επαναληπτικές συναντήσεις είναι προγραμματισμένες για 14,15,16 και 29/1.

Το πρόγραμμα της 6ης φάσης του Κυπέλλου:
Τρίτη 7 Ιανουαρίου
Βόλος-Ατρόμητος (19:30, CosmoteSport2HD)
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (21:30, CosmoteSport1HD)
Τετάρτη 8 Ιανουαρίου
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (15:00, CosmoteSport2HD)
Καλαμάτα-Ολυμπιακός (15:00, CosmoteSport3HD)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (17:15, CosmoteSport1HD)
Παναιτωλικός-Πανιώνιος (19:30, CosmoteSport2HD)
Ξάνθη-Άρης (21:30, CosmoteSport1HD)

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου
Τρίκαλα-Λαμία (19:30, CosmoteSport1HD)