Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Μυρωδιά απ’ το νέο… «Καφέ της Χαράς»: Αυτοί είναι οι ήρωες της σειράς

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/10/rpdoa-kafe.jpg
Είναι η χρονιά που αγαπημένες σειρές του παρελθόντος… επιστρέφουν στο σήμερα. Με αφορμή τον εορτασμό των 30 ετών του ANT1, το «Καφέ της Χαράς» κάνει comeback την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 20.45, με εκπλήξεις και νέα επεισόδια.
Οι τηλεθεατές θα δουν το «Καφέ της Χαράς» να έχει καταστραφεί ολοσχερώς από εμπρησμό χωρίς
να υπάρχουν στοιχεία για τον ένοχο. Το πρωί των δημοτικών εκλογών του χωριού, ο Μάνος Πώποτας βλέπει μέσα στα ερείπια του καφέ μια νέα, όμορφη κοπέλα. Είναι η Βάλια, η κόρη της πρωτευουσιάνας, παιδικής του φίλης και πρώτου του έρωτα. Δικηγόρος πλέον εκείνη, έχει έρθει στο χωριό για να διαλευκάνει ποιος έκαψε το καφέ.
Ο Περίανδρος, που δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τη Χαρά, γίνεται έξαλλος που ο γιος του αποφάσισε να φιλοξενήσει την κόρη της γυναίκας που κάποτε τον εγκατέλειψε, γιατί φοβάται μήπως έρθουν και τα «χειρότερα». Και έρχονται… όταν μπροστά του εμφανιστεί και η Χαρά. Στη σειρά μπαίνουν νέα πρόσωπα που έρχονται να αναστατώσουν το χωριό, ενώ το κοινό βλέπει πώς έχουν εξελιχθεί και κάποιοι από τους αγαπημένους ήρωες.
ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΠΩΠΟΤΑΣ (Χάρης Ρώμας): Εχει αποσυρθεί από τα κοινά. Οταν τον εγκατέλειψε η Χαρά, βυθίστηκε σε βαθιά μελαγχολία, αλλά η ύπαρξη του Μανωλάκη ήταν το ισχυρότερο γιατρικό. Από τότε που ενηλικιώθηκε και πήρε το δρόμο του, έχει ρίξει όλη την προσοχή του στο γιο της Σταυρούλας, Μιχαήλ. Φαινομενικά έχει ξεπεράσει τη Χαρά, αλλά η Τασία και όλο το χωριό πιστεύει ότι δεν έχει συνέλθει ποτέ από την εγκατάλειψη. Μάλιστα οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτός έβαλε τη φωτιά στο καφέ.
ΧΑΡΑ ΧΑΣΚΑ (Ρένια Λουιζίδου): Μετά τη φυγή της από το Κολοκοτρωνίτσι, μετανάστευσε στην Αυστραλία όπου άνοιξε ένα καφέ στην Αδελαΐδα. Δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε τον Περίανδρο, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Στην Ελλάδα γύρισε σχετικά πρόσφατα και συζεί με τον καινούργιο της σύντροφο. Οταν η Βάλια φύγει κρυφά για το Κολοκοτρωνίτσι, την ακολουθεί. Εναντιώνεται παράφορα στην απόφασή της να μείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΑΤΣΕΑΣ (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης): Παραμένει ίδιος κι απαράλλακτος. Η Σταυρούλα θα τον λυπηθεί, έτσι άφραγκος που είναι, και θα τον προσλάβει στον δήμο στην ανακύκλωση.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (Τζόυς Ευείδη): Οχι μόνο έχει χωρίσει για δεύτερη φορά με τον Φατσέα, αλλά έχει χάσει και τη θετή κόρη της Μπουλίτσα, που γύρισε πίσω στην πατρίδα της, τη Ρωσία. Η εκλογή της ως δημάρχου θα της δώσει καινούργια ορμή.
ΣΤΕΛΛΑ (Ζέτα Δούκα): Εμφανίζεται ουρανοκατέβατα τη βραδιά των εγκαινίων του νέου «Καφέ της Χαράς» και γίνεται αμέσως κόκκινο πανί για τον Περίανδρο Πώποτα. Η έλευσή της αναστατώνει τη Βάλια, που την παρουσιάζει ως την μπαργούμαν που περίμεναν. Η Στέλλα έχει μια ιστορία που καλό είναι να μη μαθευτεί σε ένα τόσο συντηρητικό χωριό. Η Βάλια θα τη συμβουλεύσει να κρύψουν το παρελθόν της, έτσι λένε ψέματα σε όλους, ακόμα και στον Μάνο για το ποια είναι.
Από την έντυπη έκδοση 
eleftherostypos.gr