Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ Ή ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Της Λέττας Καλαμαρά

Η τραγική κατάσταση της Ελλάδας αντικατοπτρίζεται και από την αδυναμία ύπαρξης ενός και μόνου Έλληνα ή Ελληνίδας εθνικής αποδοχής για το ύψιστο αξίωμα της αυτού εξοχότητας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αν και θέση απολύτως διακοσμητική, εις βάρος του Έλληνα φορολογομένου πολίτη, όπως αποδείχτηκε από την αδράνεια του κ. Παυλόπουλου στις αντιεθνικές ενέργειες Τσίπρα στο ζήτημα της Μακεδονίας, διάφορα κέντρα παραεξουσίας την ορέγονται λυσσσαλέως.

Σε μία χρονική περίοδο εθνικών προκλήσεων στην νοτιο-Ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ με την ενεργειακή επάρκεια και ασφάλεια της Ευρώπης να απομακρύνεται από τη Ρωσία για πρώτη φορά και την Κίνα να ορμάει στη λεκάνη της Μεσογείου για να πληρώσει το κοινό της, ένας ξεχωριστός Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν για κάποιους το ιδανικό εργαλείο επαναπροσανατολισμού της εθνικής πυξίδας μας προς την Ανατολή. Εξάλλου το μεγάλο βήμα ανασύνθεσης του ελληνισμού από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με Αφρικανούς και Ασιάτες ξεκίνησε και γιατί να μην ολοκληρωθεί με έναν Πρόεδρο Κινέζο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Όχι φυσικά αλλοεθνή αλλά διακεκριμένο Έλληνα ή Ελληνίδα του εξωτερικού που να αγαπάει τόσο πολύ την Ελλάδα που να μπορεί να θυσιαστεί και να ζήσει όπως οι ιθαγενείς εντός αυτής, μέσα σε κάποιο Μέγαρο βέβαια, για την επόμενη πενταετία. 

Το παραμύθι διάλυσης της Ελλάδας είναι μεγάλο και δυστυχώς με πολλούς δοσίλογους πατριώτες. Εφιάλτες ντυμένους Λεωνίδες που παρακολουθούν και διαλύουν σε εντεταλμένη υπηρεσία ό,τι υγιές υπάρχει στη χώρα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, επαγγελματίες, οικογένειες με αντάλλαγμα εφήμερα προσωπικά οφέλη τους. Μόνο στις μοναδικές άκαπνες και σκελετωμένες Ένοπλες Δυνάμεις μας να κοιτάξει κανείς θα δεί το Λεωνίδα τους, αμετακίνητος να προστατεύει τα σκυλιά που αλυχτούν με τις κατάλληλες τοποθετήσεις των ανίκανων.

Το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. Ο αγωγός ειρήνης και ασφάλειας της Ευρώπης EastMed θα γίνει και θα απομακρύνει την Ευρώπη από την αυταρχική Ρωσία που τόσοι φιλέλληνες λατρεύουν. Τουρκία, Ρωσία και Κίνα ποντάρουν στη Μαντάμ "Ο" το τελευταίο χαρτί τους για να μη χαθούν οι κόποι δεκαετιών για τη διάλυση της Ελλάδας. Μέχρι και Πρόεδρο του Βουνού είναι έτοιμη να τη βάλουν εις το όνομα των 5G.

Genius, Gold, Ghost, God and Fake Greece. LNG, Love No Greece.

Μία Ελλάδα ζόμπι που θα τρώει την Ευρώπη και θα ελέγχει τον κόσμο από τη Σαγκάη μέχρι τη Νέα Υόρκη. Ένας πλάνητης, μία ελληνική ΙΚΕ χωρίς πατρίδα, χωρίς χρήμα, χωρίς μέλλον. Ένας ωκεανός σκότους, ένας ωκυαλός μίζας, ένα εμπόριο λαθρο-ναυτοσύνης.  Η σκόνη το νέο αίμα του ανθρώπου, η θρησκεία του, που θα τον κάνει ένα σκιάχτρο τεχνητής νοημοσύνης βουτηγμένο στο βούρκο και ελεγχόμενο από το μάτι της νέας Βασίλισσας.

7 Ιανουραίου 2020, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Λευκό Οίκο ρίχνει τη ζαριά της Ελλάδας στον 21ο αιώνα. Μία ζαριά που το παγκόσμιο Παρακράτος ελπίζει να είναι με κινέζικα ζάρια και τη Μαντάμ "Ο" στο πλάι του και λίγο πιο ψηλά, στο ανώτατο θεσμικό αξίωμα της Ελλάδας, πρώτη υπεράνω ίσων υπηκόων. Ας δούμε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε μέχρι τότε, μόλις ο Κυριάκος κατέβει από το Βουνό που αγγίζει τις βουλές του Κυρίου μας. Τελικά όλα αρχίζουν και όλα τελειώνουν στην Ελλάδα για το παγκόσμιο χωριό μας, για αυτό και ο Τούρκος αλυχτά μη χάσει μαζί με τους θαλασσοκράτορες συνεργάτες του την πρωτοκαθεδρία του, για πρώτη φορά από το 1071...
 
 

Thedayaftergr