Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Μάχες αύριο στο Κύπελλο Κοριννθίας - Η Κόρινθος 2006 - κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου


 https://protinewskorinthias.gr/wp-content/uploads/2019/01/KYO8MucH_o.jpg
Αύριο  Τετάρτη  ( 18/12/2019 – 14:30) συμπληρώνεται το πάζλ  της  Γ΄ φάσης (φάση των «16») του Κυπέλλου Κορινθίας με την διεξαγωγή 4 αγώνων.
Η Γ φάση του κυπέλλου Κορινθίας άρχισε τη προηγούμενη Τετάρτη (11/12)  με την διεξαγωγή 4 αγώνων  . Από τους αγώνες  εκείνους προκρίθηκαν ο Ισθμιακός ( 2-1 επί του ΠΑΣ Κένια), ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου ( 3 -1 εκτός έδρας επί του Ηρακλή Λεχαίου) ο Παννεμεατικός ( συνέτριψε με 6 – 0 τον ΑΟ Ζευγολατιού και ο Σαρωνικός Γαλατακίου (απέκλεισε με 3 – 2 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου).
Αύριο θα διεξαχθούν  οι υπόλοιποι  4 αγώνες της Γ΄ φάσης για να συμπληρωθούν   οι 8 ομάδες των προημιτελικών  του Κυπέλλου Κορινθίας.
Η Κόρινθος 2006, στο ΔΑΚ Κορίνθου υποδέχεται τον ελλιπή Αστέρα Δερβενίου που θα στερηθει των υπηρεσιών του Μάκη Κριαρά, του Ντούρου και του Φειδάκη, .  Στο Πετρί η τοπική Θύελλα  μάχεται για το Κύπελλο  με τον ΑΟ Λουτρακίου. Οι δύο ομάδες το προηγούμενο Σάββατο είχαν αγωνισθεί για το πρωτάθλημα στο  Λουτράκι όπου  ο ΑΟΛ είχε νικήσει με σκορ 3 -  2.. Στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» οι Αγιοι Θεόδωροι μάχονται κόντρα στον Πέλοπα  Κιάτου , ενώ τέλος  η Ελλάς Βέλου αντιμετωπίζει εντός τον Ολυμπιακό Άσσου


Οι αγώνες
Άγιοι Θεόδωροι – Πέλοπας Κιάτου
Θύελλα Πετρίου – ΑΟ Λουτρακίου
Ελλάς Βέλου – Ολυμπιακός Άσσου
Κόρινθος ’06 – Αστέρας Δερβενίου