Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ!


Για πρώτη φορά από ιδρύσεως της, η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης θα δώσει το παρών στα θυρανοίξια του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο τη Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, προσκεκλημένη της ΔΗΚΕΠΑ καί του Δήμου Αιγιαλείας.

Φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων ενώνεται μαζί με το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος, με τη στροφή στην κυκλική οικονομία και έτσι η αγάπη για τον συνάνθρωπο γίνεται αγάπη και για τον φυσικό περιβάλλον.

 Με τίτλο «Ταξίδι στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο» και με πάρα πολλούς ήρωες των παραμυθιών να επιστρατεύονται για να δείξουν πως τίποτα δε χάνεται, με ένα πρόγραμμα  γεμάτο με ποικίλες δράσεις, το Πάρκο ανοίγει για το κοινό την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.!

Λίγη ώρα πριν το άνοιγμα του Πάρκου προηγείται ένα μαγικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων και βέβαια η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη βόλτα των Φιλαρμονικών της Αιγιάλειας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και μέχρι το Πάρκο, στις 6 μ.μ.!

Συμμετέχουν επίσης: η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ",  η Φιλαρμονική Αιγίου "ΕΥΤΕΡΠΗ" καί η Φιλαρμονική Ακράτας.

Η Δημοτική Φιλαρμονική θα αποδώσει πασίγνωστες εορταστικές μελωδίες, όπως: 
Holiday March, Feliz Navidad, Jingle Bell Rock, Winter Wonderland, Yo Christmas Tree, Santa Goes Wild West κλπ.

Της Φιλαρμονικής ηγείται ο Αρχιμουσικός κ. Παναγιώτης Παναγάκος. 



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ