Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

"Μονομαχία" γιά την κορυφή στη Β΄ Κορινθίας. Ολυμπιακός Άσσου κόντρα στον ¨αρη Βοχαϊκού. Δυσκολη έξοδος για τους Αγίους Θεοδ΄ψρους στον Άγιο Βασίλειο.


Με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής , συνεχίζεται αύριο Κυριακή στις 15 00 , το πρωτάθλημα  της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας. Μία  αγωνιστική που βρίσκει την πρωτοπόρο ομάδα των  Αγίων Θεοδώρων να δίνει δύσκολη μάχη για την τελική επικράτηση , εκτός έδρα, κόντρα στην Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, όπως δοκιμασία περιμένει   και τον Κύψελο Κορίνθου, στο πλαστικό γήπεδο του Κιάτου με   αντίπαλο τον Αετό Κρυονερίου.
Της αγωνιστικής δεσπόζουν τα ντέρμπι  στο Λέχαιο, ανάμεσα στον Ολυμπιακό
Άσσου με τον Άρη Βοχαϊκού και στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» Δερβενίου ανάμεσα στον Πανευρωστινιακό και τον Άγιο Γεωργιο. Στο ντέρμπι του Λεχαίου και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη ,ώστε σε περίπτωση ήττας των Αγίων Θεοδώρων στον Άγιο Βασίλη, ο δε Ολυμπιακός να τους ισοβαθμήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ο δε Άρης Βοχαϊκού να περάσει αυτός επικεφαλής .  Στο Δερβένι ο Πανευρωστινιακός θέλει την νίκη για να μη χάσει την επαφή του με την κορυφή και την άνοδό του στην επόμενη κατηγορία. Στους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος  ο  Εθνικός Ξυλοκερίζης , στην κοινή τους έδρα , μάχεται με τον Αστέρα Κορίνθου,  ενώ στο Σοφικό ο Πανσολυγειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Κλένια. Στο Ζευγολατιό ο ΑΣ. Ρομά μαχεται με τον Ηρακλή Λεχαίου, την στιγμή  που ο Βελερεφών στην Αρχαία Κόρινθο αγωνίζεται με το ΑΟ Ασπροκάμπου.-




10η Αγωνιστική

Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
-
Αγ. Θεόδωροι

Ολυμπιακός Άσσου
-
Άρης Βοχαϊκού

Πανευρωστινιακός
-
Αγ. Γεώργιος

Αετός Κρυονερίου
-
ΠΑΣ Κύψελος

Εθνικός Ξυλοκερίζης
-
Αστέρας Κορίνθου

ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού
-
Ηρακλής Λεχαίου

Πανσολυγειακός
-
ΠΑΣ Κλένια

Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου
-
ΑΟ Ασπροκάμπου