Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ενώ ο ΠΑΣ Κόρινθος υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου "εκστρατευύει" στο Γαλατάκι για το 9Χ9!


 https://i.imgbox.com/9VwE7KMl.jpg
Με την 9η αγωνιστική ημέρα συνεχίζεται αύριο, Σάββατο 23/11/2019 και ώρα 15:00, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. 
Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, με το απόλυτο των βαθμών, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, μάχεται  για το 9Χ9,εκτός έδρας στο Γαλατάκι , κόντρα στον Σαρωνικό, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα του, το περασμένο Σάββατο, στο Δερβένι, από τον Αστέρα.
Στο Συνοικισμό ο ΠΑΣ Κόρινθος  αντιμετωπίζει σε ενδιαφέροντα αγώνα, τον Αστέρα Δερβενίου , ενώ  την ίδια στιγμή στο Κιάτο ο Πέλοπας αγωνίζεται στο τοπικό ντερμπι την Θύελλα Κάτω Διμηνιού. 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στο «Γιάννης Στέφας» ανάμεσα στον Ισθμιακό και τον Παννεμεατικό, ενώ ο  Α.Ο. Λουτρακίου μετά το συντριπτικό 8 -2 επί του ΑΟ Ζευγολατιού, αγωνίζεται στο Ξυλόκαστρο , κόντρα στον Πανκαμαριακό που αναζητά βαθμούς παραμονής.
 Την ίδια ώρα στο «Θώδειο» στάδιο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου μάχεται με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ τέλος στα Αθίκια  ο τοπικός Τενεάτης και ο Α.Ο. Ζευγολατιού , θα προσπαθήσουν για θετικό αποτέλεσμα, μετά από τις βαριές ήττες τους , το περασμένο Σάββατο, σε Νεμέα και σε Λουτράκι, αντίστοιχα.. Επιστροφή στη νίκη θέλει και η Ελλάδα Βέλου με την ουραγό Θύελλα Πετρίου, οι οποίες προέρχονται από εντός έδρας ήττες.-


9η Αγωνιστική
ΠΑΣ Κόρινθος
-
Αστέρας Δερβενίου
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Ελλάς Βέλου
-
Θύελλα Πετρίου
Πέλοπας Κιάτου
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
Ισθμιακός
-
Παννεμεατικός
Πανκαμαριακός
-
ΑΟ Λουτράκι
Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Τενεάτης Αθικίων
-
ΑΟ Zευγολατιού