Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

28-11-2019 ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΔΡΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ



Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρευρέθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στην Ημερίδα Αφιερωμένη στον Άνδρα «movember – υγεία – τέχνη – πολιτισμός», προσκεκλημένος του Ροταριανού Ομίλου Κορινθίας.
Σε μία προσπάθεια συνένωσης δυνάμεων ανδρών και γυναικών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του
κοινού γύρω από την ανδρική υγεία, ο Αντιπεριφερειάρχης, μεταξύ άλλων και με την ιδιότητά του ως γιατρός,  τόνισε πως «η πρόληψη και η αυτοεκτίμηση αποτελούν τις κινήσεις και τα χαρακτηριστικά εκείνα, που εν τέλει, σώζουν ζωές».
Επανέλαβε επίσης πως «όπως η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας, έτσι και ο ίδιος στέκονται αρωγοί σε δράσεις που αφορούν στην Υγεία. Με κάθε δυνατό τρόπο (προγράμματα ΕΣΠΑ κ.α) και σε συνεργασία με το Νέο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρη Καρπούζη, η ΠΕ Κορινθίας είναι έτοιμη να βοηθήσει προκειμένου στον καλύτερο εκσυγχρονισμό, οργάνωση και λειτουργία του συστήματος Υγείας του Νοσοκομείου Κορίνθου, με ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό, με βελτίωση των δομών του Νοσοκομείου - όπως μαγειρεία αλλά και με την όσο δυνατόν είναι πραγματοποιήσιμη,  αύξηση του Ανθρώπινου δυναμικού αλλά και ενδυνάμωση του ήδη υπάρχοντος».
Ο κ. Γκιολής ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του από το Νοσοκομείο, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας και Γενικό – Οικογενειακό Γιατρό, κ. Χρυσοβαλάντη Μέλλο, τον Χειρούργο Ουρολόγο – Ανδρολόγο κ. Χαράλαμπο Θωμά, τον Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής Παν. Αθηνών και επιμελητή καρδιολογικής κλινικής Γ.Ν.Κορίνθου κ. Ιωάννη Τερζή και την κυρία Δέσποινα Κατσόχη, Ακτινοθεραπευτή – Ογκολόγο, Επίκουρη Καθηγήτρια Ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής του Παν. RWTH Γερμανίας.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη