Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Λίγες ημέρες μετά τη «μάχη» με τη Μπάγερν ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη «μάχη» με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τους «κιτρινόμαυρους» και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Μία νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα θα αφήσει πιο πίσω την ΑΕΚ.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες γι’ αυτό το ματς. Κι αν με αυτές των Φορτούνη, Λάζαρου έμαθε να ζει τότε εκείνη του Βαλμπουενά είναι κάτι που τον προβληματίζει παρόλο που έπαιξε ήδη δύο παιχνίδια χωρίς αυτόν.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα για το ματς με την ΑΕΚ ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος έκανε αρκετές δοκιμές κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όμως, το επικρατέστερο σχήμα είναι με τον Σουντανί στην ενδεκάδα.
Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ, Μεριά, Σεμέδο και Τσιμίκα στην άμυνα. Στα χαφ ο Γκιγιέρμε είναι σίγουρος, ενώ Μπουχαλάκης και Καμαρά έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να ξεκινήσουν. Ποντένσε και Μασούρας θα ξεκινήσουν στα άκρα της επίθεσης, ο Σουντανί θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, ενώ παρτενέρ του θα είναι ένας εκ των Γκερέρο, Ελ Αραμπί με τον Ισπανό να έχει περισσότερες πιθανότητες.