Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Ο Τσίπρας τους έφερε και ο Μητσοτάκης τους προωθεί στην ενδοχώρα επιφέροντας πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας και πανηγυρισμούς στους διακινητές μεταναστών για νέες προωθήσεις. Δυστυχώς, ο νέος Πρωθυπουργός προωθεί την "ανάπτυξη των μεταναστών" με τα ευρωπαϊκά κονδύλια αρνούμενος να κλείσει τα σύνορα της Ελλάδας όπως έκαναν όλα τα πολιτισμένα ευρωπαϊκά Κράτη ως ελάχιστη κίνηση αυτοσυντήρησης. Μετανάστες που εσκεμμένα έρχονται στην Ελλάδα από Αφρική και Ασία για να απολαύσουν τον ελληνικό ουρανό. Η επικοινωνιακή αβάντα δε της επιχειρηματικής δράσης μέσω της πλημμυρίδας αλλοεθνών δεν έχει προηγούμενο και προκαλεί αηδία.


Η ανάπτυξη και οι επενδύσεις μαζί με την αναγέννηση της Ελλάδας, που ζήτησε ο λαός την 7η Ιουλίου 2019 καταδικάζοντας τις καταστροφικές πολιτικές Τσίπρα σε μεταναστευτικό και Μακεδονικό, εδράζουν πλέον στην ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών στην ενδοχώρα της Ελλάδας. Συγχαρητήρια σε όλους και φυσικά στο κ.Πάιατ που έδωσε σήμερα το σύνθημα για επενδύσεις στην Ελλάδα για πολλοστή φορά, μετά και το μυστήριο γεύμα Ρος-Μητσοτάκη, χωρίς όμως να κατονομάζει τους αόρατους επενδυτές και τα κεφάλαιά τους. Σε κοινά συμφέροντα ΗΠΑ-Ελλάδας αναφέρεται ο κ.Πάιατ αλλά δεν μας ξεκαθαρίζει ποια είναι τα συμφέροντα των ΗΠΑ τελικά στον 21ο αιώνα, του Τράμπ ή της Πελόζι, του EastMed ή των LNG; Σε ποιο Θεό να πιστέψουμε τελικά, στους εξωγήινους, στο όπιο των λαών ή στους λαούς του οπίου;
Ένας τόνος ναρκωτικά και χιλιάδες μετανάστες αποτελούν πλέον το "ελληνικό όνειρο" πλουτισμού και εθνικής οικονομίας και κατά τα άλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί για επιστροφή των Ελλήνων από το εξωτερικό. Πόση υποτίμηση της νοημοσύνης των Ελλήνων, αλήθεια. Ίσως η χρυσή βίζα και οι αδέκαροι επενδυτές που συγχρωτίζονται στα Υπουργεία Μητσοτάκη να μας δώσουν την ελπίδα. 

Μέχρι σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας δικαιούντο το Νόμπελ πολιτικής απάτης με το βρώμικο 2015, την κατάργηση  του ΕΝΦΙΑ, την παράδοση της σύγχρονης Μακεδονίας και τόσα άλλα. Πλέον έχει σκληρό ανταγωνιστή με την Ελλάδα που αξίζουμε, την ανάδειξη της ελληνικής Μακεδονίας, την καταπολέμηση της ολιγαρχίας και την αντίσταση στους αποικιοκράτες.

Άλλο ένα πιόνι της Μαντάμ "Ο" εργάζεται σκληρά για την εξαφάνιση κάθε τι ελληνικού και της ίδιας της Ελλάδας τελικά γιατί απλά έγινε έρμαιό της. Ποιος θα περίμενε ότι η ελληνική υπογεννητικότητα λόγω της άθλιας ζωής μας θα λυνόταν τόσο εύκολα με παράνομους Αφρικανούς και Ασιάτες που με τόση χαρά υποδέχονται οι ντόπιοι ιθαγενείς και διαφημίζουν τα κανάλια των λαθρεμπόρων. Το μόνο που δεν μας λένε ούτε τα στημένα δελτία ειδήσεων ούτε ο κ.Χρυσοχοϊδης είναι τι θα γίνει μόλις ξαναγεμίσει η Μόρια από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που κινείται ανενόχλητο σε Ελλάδα και Τουρκία γιατί απλά ελέγχει τον κρατικό μηχανισμό τους;


Σφραγίστε τα σύνορα και πετάξτε έξω από τα νησιά όλες τις ΜΚΟ που καταστρέφουν την Ελλάδα ανενόχλητες. Φτιάξε Κράτος, κ. Μητσοτάκη, όπως έδωσε εντολή ο λαός, να πολεμήσεις το παρακράτος πριν χαθεί η Ελλάδα στα νερά των λαθρεμπόρων. 

Κρίμα Ελλάδα, κρίμα Κυριάκο Μητσοτάκη...

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στο διεθνές παρακράτος που τόσο εύκολα και γρήγορα μετάλλαξε τη δημοκρατική απόφαση του ελληνικού λαού για μια καλύτερη Ελλάδα.  

Thedayaftergr