Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Γ΄Εθνική (3η αγωνιστική): Η Κόρινθος 2006 δοκιμάζεται στα Σπάτα - Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε 6 & 7 όμιλο.

Γ' Εθνική: Νίκες για Φωστήρα, Πανσερραϊκό, Καλλιθέα - Όλα τα αποτελέσματα

 Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται , αύριο Κυριακή το Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας στους ομίλους 6ο και 7ο όπου συμμετέχουν ομάδες της Πελοποννήσου.
Στον 6ο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι της Μαρκό με τον ΑΟ Υπάτου, την στιγμή που ο Αήττητος Σπάτων μάχεται με την Κόρινθο 2006, ενώ η Ρόδος αγωνίζεται στην Βοιωτία με την ομάδα του Κιθαιρώνα Καπαρελίου. Εκτός έδρας με τον Παλληνιακό αγωνίζεται ο Παναρκαδικός την στιγμή που η ΑΕΚ Τριπόλεως υποδέχεται στην αρκαδική πρωτεύουσα, την Θύελλ Ραφήνας.  Στην Νέα Αρτάκη η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Αιολικό Μυτηλήνης στον πρώτο του  φετινό αγώνα στο πρωτάθλημα, ενώ τέλος ρεπό έχει ο Αχαρναϊκός.

6ος όμιλος
3η αγωνιστική

Παλληνιακός  -  Παναρκαδικός
ΑΟ Νέας Αρτάκης  -  Αιολικός
ΠΑΣ Κιθαιρών  -  ΑΣ Ρόδος
Αήττητος Σπάτων  -  ΑΣ Κόρινθος 2006
ΓΣ Μαρκό  -  ΑΟ Υπάτου
ΑΕΚ Τρίπολης  -  Θύελλα Ραφήνας
Ρεπό: Αχαρναϊκός

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η αυριανή 3η αγωνιστική  στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας όπου δεσπόζουν τα ντέρμπι μεταξύ των ομάδων ΑΣ Πελλάνας Καστορείου με τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη, Πανγυθεατικού - Θύελλας Πατρών, στο Γύθειο και Πανηλειακού -Παναργειακού,στον Πύργο. Την ίδια στιγμή το πρωτοπόρο Ναύπλιο αντιμετοπίζει τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ στη Ζαχάρω ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Διαγόρα Βραχνέικων. Στη Ζάκυνθο η τοπική ομώνυμη  ομάδα αγωνίζεται με το Διαβολίτσι, ενώ στο Κρανίδι η Ερμιονίδα στις 13:00  υποδέχεται το Τσιλιβί.


7ος όμιλος
3η αγωνιστική    
ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου  -  Αστέρας Βλαχιώτη
Ολυμπιακός Ζαχάρως  -  Διαγόρας Βραχνέικων
Ναύπλιο 2017  -  ΠΑΟ Βάρδας
ΑΕ Ερμιονίδας  -  ΑΟ Τσιλιβί (13:00)
ΑΠΣ Ζάκυνθος  -  ΑΟ Διαβολιτσίου
Πανηλειακός  -  Παναργειακός
Πανγυθεατικός  -  Θύελλα Πατρών