Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΑΣΕΠ-3Κ: Υποψήφια στο δήμο Αθηναίων κέρδισε την αίτηση θεραπείας & διορίζεται


Μια τεράστια νίκη πέτυχε υποψήφια στο δήμο Αθηναίων, η οποία κέρδισε την αιτήση θεραπείας και διορίζεται στην αντίστοιχη υπηρεσία.
Πρόκειται για την Σοφία Συμεωνίδου ιδρυτικό μέλος της Εργατικής Αντεπίθεσης, η οποία κέρδισε την αίτηση θεραπείας , που είχε υποβάλει στο ΑΣΕΠ (13/6/2019), υπό την καθοδήγηση της παράταξης της, και ώς εκ τούτου
αναμορφώνονται οι πίνακες διοριστέων στο Δήμο Αθηναίων, στους Υ.Ε. εργάτες καθαριότητας (ειδική κατηγορία Β’) για την προκήρυξη 3Κ/2018.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εργατικής Αντεπίθεσης, «μετά από αυτή την εξέλιξη το ΑΣΕΠ είναι υποχρεωμένο να αναμορφώσει,αρχικά, τους πίνακες διοριστέων, και εν’ συνεχεία να τους αποστείλει στο Δήμο Αθηναίων για να προχωρήσει με τη σειρά του στην πράξη διορισμού , και οχι απόλυσης , της συγκεκριμένης Συναδέλφου μας, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται για νέα επιτυχία της παράταξης με δεδομένο ότι απο τις 300 περίπου αιτήσεις θεραπείας που κατατέθηκαν στο ΑΣΕΠ , μετά την έκδοση των πινάκων διοριστέων, δεκτή, έως τώρα, έχει γίνει μόνο αυτή που κατέθεσε η Συνάδελφος Σοφία».
Σε δήλωση της, η διοριστέας Σοφία Συμεωνίδου, σημείωσε: «Με απόφαση του ΑΣΕΠ 849/22.7.2019 η αίτηση θεραπείας που κατατέθηκε στις 13.6.2019 υπο την καθοδήγηση της Εργατικής Αντεπίθεσης έγινε δεκτή!!Ευχαριστώ πολύ την παράταξη που στάθηκε δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή σε αυτόν τον αγώνα!!Σας ευχαριστώ απο καρδιάς όλους».
 
aftodioikisi.gr