Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΣΙΠΡΑ


"...Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων."



Μετά από τέσσερα χρόνια χαμένης ελπίδας, εσκεμμένης εξαθλίωσης και πολιτικής απάτης ο Αλέξης Τσίπρας πιστοποίησε σήμερα στη Λαμία την τραγική θέση της Ελλάδας, σε σύγκριση με την Ευρώπη και τα Βαλκανικά Κράτη χρησιμοποιώντας λόγια του Άρη Βελουχιώτη 70 χρόνια πίσω. Φυσικά το συμπέρασμά του είναι ότι για τη σημερινή θέση της Ελλάδας και τη τραγική ζωή των Ελλήνων δεν φταίει αυτός που κυβερνά ήδη τέσσερα χρόνια αλλά οι προηγούμενοι.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας βιρτουόζος της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και της αποποίησης ευθυνών. Δημιουργήθηκε και προωθήθηκε στην εξουσία της Ελλάδας για να μας διαλύει χαμογελώντας.  Ο ηγέτης της αποτυχίας που κράτησε έρημο το Ελληνικό για να μην έχουν δουλειές οι Αθηναίοι αλλά και οι περίξ της Αττικής νομοί και να παράγεται πλούτος, που συγκάλυψε όλα τα σκάνδαλα των προηγουμένων και πρόσθεσε και δικά του, που κατήργησε κάθε έννοια συνόρων, που έφτιαξε γκέτο μέσα στην Αθήνα, που καθυστέρησε σκόπιμα τον Eastmed για να μην αναδειχθεί η Ελλάδα, που υποθήκευσε και εξέθεσε την Ελλάδα διεθνώς αποποιείται τώρα όπως ο διάολος το λιβάνι  κάθε ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση των Ελλήνων μιλώντας για το παρελθόν.

Όσα εφέ και συνθήματα, όσες αλχημείες και να κάνει προεκλογικά, όσα μπιχλιμπίδια και να μοιράσει τις τελευταίες μέρες της σαθρής διακυβέρνησής του θα λάβει την απάντησή του το βράδυ της 26ης Μαϊου 2019 από τον ελληνικό λαό. Δεν τον σώζει κανείς ακόμα και Τούρκος να γενεί. Φθηνά κόλπα και απόπειρες διχασμού για έναν και μόνο λόγο: Το σάπιο καθεστώς που υπηρέτησε και ο ίδιος για πρώτη φορά δεν έχει λάβει εγγυήσεις από τον επερχόμενη Μητσοτάκη για τη συγκάλυψη των σκανδάλων του. 

Όταν θα ανοίξει ο φάκελος με τους διακινητές και τις χρυσές βίζες, με τα έμφορτα ταξίδια της Βενεζουέλας, με την παράδοση της Μακεδονίας, με τον επενδυτή-ξέπλυμα και πόσα άλλα, τότε θα αποκαλυφθεί η απάτη ΣΥΡΙΖΑ και τα διεθνή αφεντικά που υπηρέτησε ο κ.Τσίπρας σε αντάλλαγμα της πολιτικής του επιβίωσης.


Ας αποφασίσει ο ελληνικός λαός ποιο μέλλον θέλει για τα παιδιά του. Επιδόματα, φόρους και φτώχεια α λά ΣΥΡΙΖΑ ή πλούτο, διακρίσεις και ευημερία μέσα από μία άλλη κοινωνία από όποιον μπορεί να την προσφέρει επιτέλους.

Λ.ΚΑΛ.
thedayaftergr.blogspot.com