Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Το Στόμι επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Στη τοπική κοινότητα Στομίου βρέθηκε εχθές ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωτίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και τα μέλη του συνδυασμού «Ομόνοια». 
Ο Δήμαρχος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και για τις διαρκείς προσπάθειες που γίνονται για βελτίωση των υποδομών. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος 
Κατόπιν ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους κατοίκους όπου και απαντήθηκαν ερωτήματα σχετικά με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους κατοίκους για την παρουσία τους και δήλωσε πως θα συνεχίσει την προσπάθεια που χρειάζεται για ένα καλύτερο Δήμο, με γνώμονα τη διαφάνεια, τη συλλογικότητα και την «Ομόνοια».

 *Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ομόνοια»,θα επισκεφθούν την τοπική κοινότητα Μελισσίου, στο καφενείο Αλεξόπουλου. 
* Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ομόνοια»,θα επισκεφθούν την τοπική κοινότητα Καμαρίου, στο καφενείο «της Άννας»(Φιλιππάκης).