Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Φινάλε στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας το Σαββατοκύριακό (26η αγωνιστική)


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCa8VZ-FIpvstMB_07UAEQaUcPB4_7-7uTM4FQwehXb15WKZoF
Μία «στροφή» (η 26η αγωνιστική) απόμεινε για το φινάλε του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου  στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας. Ένα πρωτάθλημα που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Κορινθίας μέχρι και  την τελευταία αγωνιστική. Πρωταθλητής στη κατηγορία  και με διαφορά έχει αναδειχθεί ο Ολυμπιακός Λουτρακίου με δεύτερο τον Ισθμιακό , που από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.   
Σήμερα στη πρεμιέρα της αγωνιστικής ο Ισθμιακός αγωνίζεται με τον  ΑΟ Ασπροκάμπου, που έχει «κλειδώσει» την παραμονή στη κατηγορία, ενώ αύριο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου μάχεται εκτός έδρας κόντρα στον Ηρακλή Λεχαίου. 

Από τη νέα περίοδο και τρίτη ομάδα θα μετέχει του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.  Υποψήφιες για άνοδο είναι οι ομάδες της Θύελλας Κ. Διμηνιού και του ΑΟ Περαχώρας , που ακολουθεί  στους -2 βαθμούς. 
Περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο έχει η ομάδα του Κάτω Διμηνιού που αγωνίζεται εντός έδρας  με τον Πανσολυγειακό που υποβιβάζεται στη Γ΄ κατηγορία, παρά η Περαχώρα που αγωνίζεται στην Ξυλοκέριζα κόντρα στον αδιάφορο Εθνικό. 
Τον Πανσολυγειακό , στην Γ΄ κατηγορία ακολουθούν και  ο ΑΟ Μαψού με τον ΑΠΣ Αγιάννης ( ο τελευταίος λόγω ΠΑΣ Κόρινθος) που αύριο αγωνίζονται μαζί. Από την Β΄ κατηγορία υποβιβάζεται και ο ΑΟ Λεχαίου που έχει αποχωρήσει του πρωταθλήματος , ενώ ο Ολυμπιακός Άσσου παίρνει «στα χαρτιά» τον μεταξύ τους αγώνα. 
Τέλος το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής συμπληρώνει ο αγώνας του Πανευρωστινιακού με τον Άρη Βοχαϊκού.


26η Αγωνιστική
Σάββατο  20/4/19, 16:00
Ισθμιακός
-
ΑΟ Ασπροκάμπου

Κυριακή 21/4/19, 16:00
Εθνικός Ξυλοκερίζης
-
ΑΟ Περαχώρας
Πανευρωστινιακός
-
Άρης Βοχαϊκού
Ηρακλής Λεχαίου
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός
ΑΟ Μαψού
-
ΑΠΣ Αγιάννης
Θύελλα Κ. Διμηνιού
-
Πανσολυγειακός
Ολυμπιακός Άσσου
-
ΑΟ Λεχαίου 3 – 0 α.α.