Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Η Περιοδεία του Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου στα χωριά του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης συνεχίζεται - Στις 20:00 απόψε θα βρίσκεται στο Δερβένι

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος 
Η περιοδεία του Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλία Ανδρικόπουλου στις τοπικές κοινότητες συνεχίζεται. Μετά από την επίσκεψή του στα χωριά Βρυσούλες και Κορφιώτισσα εχθές ο κ.Ηλίας Ανδρικόπουλος βρέθηκε στην τοπική κοινότητα Πύργου, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Ομόνοια». Ο Δήμαρχος βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Πάνω σε αυτά εργάζεται καθημερινά η δημοτική αρχή και ήδη μέσα στα χρόνια της θητείας του έχουν γίνει σειρά έργων προς όφελος των κατοίκων.
Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ομόνοια»,θα επισκεφθούν στο Δερβένι, το καφενείο «η Παρέα», κ. Κοντοχριστοπούλου Μαρία. 
===========


Το Ειδικό Σχολείο Συκιάς επισκέφθηκε εχθές το ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου, όπου μοίρασε λαμπάδες και πασχαλινά αυγά στα παιδιά του σχολείου. Η ενέργεια αυτή των μαθητών του ΕΠΑΛ τα τελευταία χρόνια, γίνεται με τη στήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών του σχολείου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος κ. Αγγελική Κλειώση όπου και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δράση και την ευαισθητοποίηση τους.

=========
Ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος καλωσόρισε στο συνδυασμό «Ομόνοια» τους κ.κ. Αντώνη Λινάρδο  και Παναγιώτη Δουρδούμα οπού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα τους ως Δημοτικοί Σύμβουλοι στη Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου.