Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Έρημη πολιτεία η Κόρινθος, Δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας, αποκλεισμένοι δρόμοι. Απολογείται ο 35χρονος για το φόνο του 52χρονου ρομά στο Σολομό.


Έρημη πολιτεία σήμερα είναι η βροχερή Κόρινθος , μετά τα πρωτοφανή , δρακόντεια μέτρα που έχει πάρει η Αστυνομία προς αποφύγει επεισοδίων  κατά την σημερινή προσαγωγή του 35χρονου δράστη από τον Σολομό Κορινθίας , στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 52χρονου επίδοξου ληστή ρομά και την  εν συνεχεία ρίψη  της σορού του σε λατομείο της περιοχής.
Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια.. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο δικαστικό μέγαρο  Έντονες κινητοποιήσεις αναμένονται από πλευράς των ρομά, οι οποίοι απειλούν ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά και από τους πολίτες οι οποίοι στέκονται στο πλευρό του 35χρονου δράστη, ενώ παράλληλα τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα ανοιχτό κάλεσμα συμπαράστασης προς όλους τους Κορίνθιους.
Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια Έχουν κλείσει όλους τους δρόμους 2 τετράγωνα και πάνω από το δικαστικό μέγαρο.Σε κάθε γωνία είναι αστυνομικός Υπάρχουν και 3 κλούβες των ΜΑΤ.
 Μάλιστα για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Κορινθίων αποφάσισε να παραμείνει κλειστό το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου. Συνεπώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους υποχρεωτικά πρέπει να κινηθούν στο κέντρο, ενώ όσοι δεν έχουν κάποιο σημαντικό λόγο καλό θα ήταν να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους στο κέντρο της πόλης.