Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Αλχημείες και μηχανορραφίες σκαρφίζεται ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, μόνο στο όνομα πια δυστυχώς, ,ιας και πλέον αντιπροσωπεύει κάθε άλλο συμφέρον και εξουσία εκτός του ελληνικού λαού. Αυτά συμβαίνουν στο παλάτι του Αλέξη Τσίπρα που ο κάθε Ευρωπαίος ομόλογός του με την αυλή του θα ζήλευε να ζούσε όπως οι πρόγονοί του τον 19ο αιώνα. 

Η δημοκρατία εκμαυλίστηκε από την ημέρα αποχώρησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από τη συγκυβέρνηση της Ελλάδας, για την οποία έχει ενημερώσει ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2015 στο Μέγαρό του και σχημάτισε μία Κυβέρνηση που κατέληξε στο σημερινό φιάσκο της δημοκρατίας.

Μία Κυβέρνηση-Κουρελού δεν προβλέπεται από καμία συνταγματική αρχή και κάθε μέρα αναπηδούν κοινοβουλευτικά αδιέξοδα γιατί απλά ο κ.Τσίπρας φοβάται την ετυμηγορία του ελληνικού λαού στην κάλπη, τη λειτουργία της δημοκρατίας εις όφελος των πολλών.

Όσο ακόμα η Βουλή μας διασύρεται μπροστά στα μάτια όλων οι Έλληνες θα δυστυχούμε μέσα στο κρύο και κάτω από το φως των κεριών, σαν το "κοριτσάκι με τα σπίρτα" που διαβάζαμε μικροί. Αυτό ήθελαν οι εχθροί της Ελλάδας αυτό πέτυχαν με τους διακομματικούς συνεργούς τους.

Το πολιτικό όνειρο του Αλέξη Τσίπρα να συνεχίσει να κυβερνά χωρίς κόμματα, χωρίς Σύνταγμα και Κανονισμούς, παραβιάζοντας ή αλλάζοντάς τα όπως τον διευκολύνουν και σε καθημερινή βάση μέχρι τον Οκτώβριο ή ακόμα καλύτερα και τον ερχομό των Χριστουγέννων δεν έχει μέλλον. Είναι κατανοήτο ότι φοβάται επειδή δεν έχει εξασφαλίσει τα εχέγγυα για να διέβη το Ρουβίκωνά του όπως θα ήθελε άσπηλος και προστατευόμενος όπως και οι προκάτοχοί του αλλά η ιστορία δεν είχε ποτέ μόνο νικητές και πρέπει να συνηθίσουν όλοι οι υποστηρικτές των καθεστώτων Μαδούρο με τους χιλιάδες οπαδούς τους, και το ρόλο του χαμένου. 45 χρόνια δημοκρατίας και 1 δικτατορίας ήταν πολλά και δεν πρέπει να είναι αχάριστοι. Η ζημιά τους στην πατρίδα αυταπόδεικτη. Ήρθε και η ώρα να δούμε και την άλλη πλευρά. Την ευημερία της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Έτσι και αλλιώς μεγάλωσαν όλοι τους με μία τυφλή αγάπη και αφοσίωση σ'ένα πολιτικό θέατρο με ξένους σκηνοθέτες και την Ελλάδα πάντα στο ρόλο του θύματος προς την ηδονή τους. Η αυλαία Τσίπρα πέφτει. Ας φύγει πρώτη η ελίτ από τα υψηλά θεωρεία του εθνικού εγκλήματος να μπει φρέσκος αέρας δημοκρατίας να αναπνεύσει και ο λαός. Να ζεσταθεί και το "κοριτσάκι με τα σπίρτα" που έχει μεγαλύτερη αξία από όλους μας.

Έρχονται εξελίξεις και θα είναι για μία καλύτερη Ελλάδα των πολλών…
 

Thedayaftergr