Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Μάχες για τίτλο και άνοδο στη 16η αγωνιστική στη Β΄Κορινθίας





Άκρως  ενδιαφέρουσα είναι η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας που διεξάγεται  αυτό το Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει αγώνες ντέρμπι  μεταξύ  ομάδων που διεκδικούν  άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Η αυλαία της αγωνιστικής  , αύριο Σάββατο, στις 3:00 το απόγευμα, από  τα γήπεδα «Γιάννης Στέφας» στα Ίσθμια και το γήπεδο Λεχαίου. Στο «Γιάννης Στέφας» ο διεκδικητής  Ισθμιακός αντιμετωπίζει την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ενώ στο Λέχαιο  ο τοπικός Ηρακλής μάχεται στο γειτονικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Άσσου που διεκδικεί μια θέση ανόδου για την  Α΄κατηγορία. Ο Ηρακλής αναζητά την νίκη που του δίνει ελπίδες για άνοδο .
Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής. Και ενώ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Λουτρακίου , υποδέχεται  στο «Θώδειο» στάδιο τον Πανσολυγειακό,την στιγμή, που  η τρίτη της βαθμολογίας και διεκδικήτρια  της ανόδου Περαχώρα  δοκιμάζεται εκτός έδρας, σε αγώνα ντέρμπι  στο Ξυλόκαστρο , απέναντι στον Πανευρωστινιακό που με νίκη  περνά αυτός στην τρίτη θέση ανόδου.   
Το πρόγραμμα της 16ης  αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αγώνες  του ΑΟ Ασπροκάμπου με τον ΑΠΣ Αγιάννης, στη Τραγάνα του Κιάτου, του ΑΟ Μαψού με τον Εθνικό Ξυλοκέριζα μ στο γήπεδο της Κλένιας και του Άρη Βοχαϊκού με τον ΑΟ Λεχαίου, στο Ζευγολατό.


16η Αγωνιστική


Σάββατο 2/2/19, 15:00       
Ισθμιακός
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
Ηρακλής Λεχαίου
-
Ολυμπιακός Άσσου
Κυριακή 3/2/19, 15:00
Πανευρωστινιακός
-
ΑΟ Περαχώρας
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Πανσολυγειακός
ΑΟ Ασπροκάμπου
-
ΑΠΣ Αγιάννης
ΑΟ Μαψού
-
Εθνικός Ξυλοκερίζης
Άρης Βοχαϊκού
-
ΑΟ Λεχαίου