Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Απαντηση Άγγελου Παπαγγελόπουλου "Η αλήθεια για τις μέρες του κ. Δέδε στην Κορινθία"


Είναι αδιανόητο οι μέχρι εχθές υπέρμαχοι και υποστηρικτές του μεγάλου έργου της διαχείρισης των αστικών αποβλήτων,  πίσω από άστοχες δηλώσεις να κρύβουν την χαρά τους για μικρές καθυστερήσεις από τυπικά κωλύματα τα οποία ταχύτατα θα ξεπεραστούν και θα εκκινήσουν τα έργα για την υλοποίηση του μεγαλύτερου περιβαλλοντικού έργου. 
Θα ήταν ιδιαίτερα εύστοχη η σχετική δήλωσή του κ. Δέδε ότι «τα μεγάλα έργα δεν γίνονται μόνο με μεγάλα λόγια. Απαιτούν επιμελημένη και μεθοδική προετοιμασία ……», αν αφορούσε τις δικές του ημέρες στην αντιπεριφέρεια Κορινθίας.
Την αντιπεριφέρεια Κορινθίας, όπου τα μεγάλα έργα κατά την διάρκεια της θητείας του έμειναν βαλτωμένα επί 3 1/2 χρόνια και επανεκκίνησαν ή προχώρησαν ουσιαστικά μόνο μετά την δική του παραίτηση και αποχώρηση. 
Σε διάρκεια 5 μηνών ξεκίνησαν τα έργα της ολοκλήρωσης του δρόμου Λαύκα – Καστανιά, η βελτίωση του δρόμου Νεμέα – Κούτσι – Στιμάγκα – Βέλου,  ωρίμασε και δημοπρατήθηκε το αλιευτικό καταφύγιο του Βραχατίου.
Μετά την δική του αποχώρηση επέστρεψε η κανονικότητα στην παραγωγή του αυτοδιοικητικού έργου και στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

                                                             Άγγελος Παπαγγελόπουλος

                                                      Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ