Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ


Το κοινωνικό του προφίλ διαμορφώνει η τρομοκρατική οργάνωση του Ρουβίκωνα με την ανoχή της Κυβέρνησης. Τη βία άσκησε σε ιατρό που παρανομούσε κατά την κρίση τους. Έτσι από εδώ και πέρα μαζί με τις ελεγκτικές αρχές του Κράτους, ένα άλλο Κράτος έχει τις διωκτικές αρχές και τους τιμωρούς του που άλλοτε παρεμβαίνουν στην πολιτική άλλοτε στις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας και άλλοτε ασκούν κοινωνικό έργο βίας.

Η ασυλία του Ρουβίκωνα οφείλεται στη Μαντάμ «Ο» που τον χρησιμοποιεί ως εργαλείο βίας και τρομοκρατίας. Όλες οι επίσημες αρχές του κράτους την υπακούουν και αδυνατούν να τον εμποδίσουν στις παράνομες ενέργειές του. Έτσι ένα μήνυμα ενός άλλου κράτους, ίσως και του πραγματικού από τα χρόνια της 17Ν μέχρι τις ημέρες μας ασκεί την πραγματική εξουσία.

Με αυτές τις πρακτικές η Ελλάδα πλέον ανταγωνίζεται την Αλβανία και σύντομα θα βρίσκεται και πίσω από  αυτή αν συνεχίσει να λειτουργεί ως κοινωνία με αυτό τον τρόπο και δεν έχει την τόλμη να ασκήσει τους Νόμους. Για τους δυνάστες αποικιοκράτες της Ελλάδας και εχθρούς της που επιδιώκουν φανατισμένα τη διάλυσή της με τη βοήθεια εκ του εσωτερικού δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πούμε. Απλά κάνουν τη δουλειά τους.

Ας ευχηθούμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην δώσει και αυτός ασυλία σε τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου Ρουβίκωνα και υποκύψει και αυτός στα θέλγητρα της Μαντάμ «Ο» για να πάρει μία κάλπικη εξουσία. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει ελπίδα και με δουλειά να ορθοποδήσει η Ελλάδα και να ευημερήσει χωρίς να μεταναστεύει ο ανθός της.

Λ.ΚΑΛ.