Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ- ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Άσσος -Λέχαιο- Περιγιάλι



                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό διαβούλευσης με τους συντοπίτες μας, στον Άσσο, στο Λέχαιο και στο Περιγιάλι.

Σε δύσκολες ημέρες, όπου γνωστοποιήθηκαν οι απαράδεκτες εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ για το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί κτήματα και καλλιέργειες από την κακοκαιρία, η δυναμική παρουσία και ενεργή συμμετοχή των κατοίκων στη συζήτηση, έθεσαν τα γερά θεμέλια συναντίληψης και συνεννόησης που
προϋποθέτει η συνδιαμόρφωση του αυτονόητου. 

Με κεντρικό διακύβευμα την αποκατάσταση της δυσανάλογης αντιμετώπισης των περιοχών που συνενώθηκαν με την Κόρινθο, η δέσμευσή μας για ένα Δήμο που δε περιορίζεται στα όρια της πρωτεύουσας, αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά ως αδιαπραγμάτευτος πυλώνας της πολιτικής μας σε όλα τα επίπεδα. 
 

Έργα όπως ο καθαρισμός της αρδευτικής διώρυγας ΑΟΣΑΚ περιοχών Άσσου -Λεχαίου- Περιγιαλίου, που ως Αντιπεριφερειάρχης εισηγήθηκε και μερίμνησε για την πραγματοποίησή του από την Π.Ε. Κορινθίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο επικεφαλής μας Πελοπίδας Καλλίρης, είναι για το Συνδυασμό μας τα αυτονόητα που πρέπει να γίνουν πράξη.

Ζητήματα όπως η καθαριότητα, η ασφάλεια, η προσβασιμότητα και άλλες υποδομές που αφορούν ειδικά την αγροτική δραστηριότητα, όπως ακριβώς επιβεβαιώθηκαν από τους κατοίκους, αποτελούν προτεραιότητά μας.

Η πραγματική βελτίωση και αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου Άσσου- Λεχαίου -Περιγιαλίου, ώστε παράλληλα με την αντιμετώπιση των προβλημάτων, να καταστεί ελκυστικός και ανταγωνιστικός προορισμός για την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής, αποτελεί έναν επίσης κεντρικό άξονα  του Προγράμματός μας.

Ένα Πρόγραμμα που καταρτίζεται με ρεαλισμό και στόχευση την αναλογικότητα και ανταποδοτικότητα. Ένα Πρόγραμμα που καταρτίζεται με ειλικρίνεια και σε συνεργασία με τους πολίτες ως δέσμευση τιμής.  Συνεχίζουμε μαζί για το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ

Ι