Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ

Απίστευτη και θλιβερή εξέλιξη μετά το χθεσινό ΚΥΣΕΑ και την απόφαση επιλογής του Στρατηγού Καμπά ως νέου Αρχηγού Στρατού Ξηράς. Πριν την κάθοδο του Στρατηγού στο Πεντάγωνο και την παράδοση - παραλαβή των καθηκόντων του από το Στρατηγό Στεφανή ο Έλληνας Αξιωματικός διακομίσθη στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση εμφράγματος καρδίας. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά.

Επιβεβαιωμένες και δημοσιευμένες πληροφορίες έφεραν τον Στρατηγό Καμπά σήμερα, λιγότερο από 24 ώρες μετά την προαγωγή του σε Α'ΓΕΣ και πριν την παραλαβή των καθηκόντων του επίσημα, να καλείται να συμμετέχει σε Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων για την κρίση των υφιστάμενών του Αντιστρατηγών και την τοποθέτησή τους σε νέα καθήκοντα. 

Περιέργως κάποιοι εμπλέκουν την τάχιστη διεξαγωγή ΣΑΓΕ και πριν από την επίσημη παραλαβή των καθηκόντων των Αρχηγών με προγραμματισμένο ταξίδι του Υπουργού Αποστολάκη στο εξωτερικό παρόλο που ο ίδιος δεν συμμετέχει ως πολιτικός στο ΣΑΓΕ. Προς τι η βιασύνη και ανάμιξή του στο ΣΑΓΕ μόνο ο ίδιος ο κ. Αποστολάκης ξέρει και οι όποιοι προϊστάμενοί του.

Δυστυχώς, η Υπουργία Αποστολάκη δείχνει να ξεκινάει με το αριστερό, όπως και οι πολιτικές του πεποιθήσεις και δεν προμηνύονται ευοίωνες εξελίξεις. Μακάρι να διαψευτούμε για το καλό της Ελλάδας.

Οι ηθικοί εγκληματίες καταστροφής της ζωής εξαίρετων Ελλήνων Αξιωματικών ευχόμαστε να λογοδοτήσουν σύντομα εκεί που πρέπει. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθήκοντα Αρχηγού Στρατού Ξηράς ασκεί ο Στρατηγός Νομικός ο αμέσως μετά τον κ.Καμπά στη στρατιωτική ιεραρχία.

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr