Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Η 11η αγωνιστική στη Γ΄ κατηγορία Κορινθίας


 Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΟ Λυκοποριάς και του Πανευρωστινιακού
Υστέρα  από την αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο , λόγο  αποχής  των  διαιτητών  μετά  τον ξυλοδαρμό  συναδέλφων τους  σε αγώνα της Γ΄ κατηγορίας , οι  αγώνες  ξαναρχίζουν από αυτό το  Σαββατοκύριακο.
Το πρωτάθλημα των 2 ομίλων της  Γ΄ κατηγορίας  Κορινθίας συνεχίζεται, αυτό το Σαββατοκύριακο,  με τη 11η  αγωνιστική
Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου  ανοίγει σήμερα  Σάββατο 
(26-1-2019) στις 15:00 , στον Γ1 όμιλο με τους αγώνες, στο Συνοικισμό , του Αστέρα Κορίνθου με την πρωτοπόρο του ομίλου Πρόοδο Αγίου Βασιλείου και στην Αρχαία Κόρινθο του τοπικού Βελλερεφόντα  ( πήρε τον επεισοδιακό αγώνα με το Σοφικό ΄05 στα «χαρτιά»), με τον Απέσσα Χαλκίου.
Την Κυριακή το Σοφικό ΄05 αντιμετωπίζει στις 15:00 τον Κύψελο Κορίνθου, ενώ σε πρωινό αγώνα στο Γαλατάκι ο Αετός Αγγελοκάστρου αγωνίζεται με τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης.
11η Αγωνιστική
Σάββατο 26/1/19, 15:00
Αστέρας Κορίνθου
-
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου
-
Απέσσας
Κυριακή 27/1/19, 15:00
Σοφικό '05
-
ΠΑΣ Κύψελος
Αετός Αγγελοκάστρου
-
Ποσειδών Κ. Βρύσης 11:00

Στη Γ2 κατηγορία οι αγώνες  της 11ης αγωνιστικής διεξάγονται την Κυριακή όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΑΣ Ρομά Ζευγολαττιόυ με τον Αετό Κρυονερίου σε πρωινό αγώνα στο Ζευγολατιό, όπως πρωινή (11:00) είναι και η αναμέτρηση του ΑΟ Σπαθοβουνίου με την Προοδευτική Περιγιαλίου. Σε απογευματινούς αγώνες  στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» Δερβενίου ο ΑΟ Λυκοποριάς υποδέχεται την Αναγέννηση Κιάτου, στο Ζευγολατιό τα Ταρσινά ΄97 αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Λαυκας και στην Αρχαία Φενεό  ο Παμφενεατικός αγωνίζονται με τους Νέους Στιμάγκας
11η Αγωνιστική
ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού
-
Αετός Κρυονερίου
ΑΟ Σπαθοβουνίου
-
Προοδευτική Περιγιαλίου
Ταρσινά '97
-
ΑΟ Λαύκας
ΑΟ Λυκοποριάς
-
Αναγέννηση Κιάτου
Παμφενεατικός
-
Νέοι Στιμάγκας