Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Καληνύχτα Ποτάμι, καλημέρα ΝΔ. Ο Αμυράς ολοκλήρωσε το… δράμα, και ετοιμάζει τη μεταγραφή

 
 Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Ο Γιώργος Αμυράς ολοκλήρωσε το… δράμα της πολιτικής διαδρομής του στο Ποτάμι, και βρίσκεται πλέον μισή ανάσα από τη Νέα Δημοκρατία, με την οποία φέρεται να “φλέρταρε” όλο το προηγούμενο διάστημα, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ.
Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, και σε συνέχεια της κοινής δήλωσής του με τον Γρηγόρη Ψαριανό από το Σάββατο, ο Γιώργος Αμυράς ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, μια επιλογή που συρρικνώνει την κοινοβουλευτική δύναμη του Ποταμιού, και αφήνει τον Σταύρο Θεοδωράκη χωρίς τα προνόμια κοινοβουλευτικού αρχηγού, εφόσον το παράδειγμά του το ακολουθήσει και ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Η δήλωση του Γιώργου Αμυρά έχει ως εξής:


«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου.
Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλω δημόσια εκ μέρος του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.
Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα”

ysterografa.gr