Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΑΣΕΠ-3Κ-οριστικοί πίνακες: Την Τρίτη «κληρώνει» η ημερομηνία-Τι ειπώθηκε στην σύσκεψη


Tην ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να έχει το ΑΣΕΠ ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018. Αυτό τονίσθηκε, σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, κατά τη σημερινή σύσκεψη του προέδρου του ΑΣΕΠ Ιωάννη Καραβοκύρη με τους προέδρους των
πέντε τμημάτων του που έχουν αναλάβει και την εποπτεία της διαδικασίας ελέγχου της 3Κ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που, στην ουσία επιβεβαίωσαν το προηγούμενο ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr:
-Ο δεύτερος κύκλος ελέγχου θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιανουαρίου και ανάλογα με το πόσες θέσεις θα έχουν «κλειδώσει» θα προβλεφθεί και το διάστημα το οποίο απαιτείται για τον τρίτο και τελικό κύκλο.
-Αμέσως θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος ελέγχου που αναμένεται να είναι και ο πιο δύσκολος, καθώς για μία θέση οι ελεγκτές του ΑΣΕΠ αναμένεται να ξεψαχνίζουν δεκάδες αιτήσεις (σ.σ. υπολογίζεται πάνω από 50).

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, η Ανεξάρτητη Αρχή πιέζεται να ανακοινώσει άμεσα τους οριστικούς πίνακες:
-Πρώτον, από τον υπουργό Εσωτερικών
-Δεύτερον, από τους ίδιους τους υποψηφίους οι οποίοι μάλιστα προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στα γραφεία του ΑΣΕΠ (σ.σ. αρχικά ήταν για τις 17/1, ωστόσο νεότερη ενημέρωση κάνει λόγο για τις 15/1). Πάντως, και η προηγούμενη συγκέντρωση που είχαν ανακοινώσει για τις 15 Δεκεμβρίου 2018, τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε.  

aftodioikisi.gr