Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ο Λυμπερόπουλος απειλεί με μηνύσεις δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ

https://fimotro.gr/wp-content/uploads/2018/11/LIBERO-2.jpg
Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προέβη η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί με επικεφαλής τον γνωστό Θύμιο Λυμπερόπουλο. Ο ΣΑΤΑ έστειλε στον ΣΚΑΪ εξώδικο για όλα όσα έλεγαν οι δημοσιογράφοι Α. Πορτοσάλτε και Μπ. Παπαδημητρίου και απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη επειδή του ασκούσαν κριτική για τον τρόπο που κινητοποίησε συνδικαλιστές έξω από τα δικαστήρια. Το εξώδικο αναφέρει:

Στις 9 Νοεμβρίου 2018, στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή  με τίτλο «Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου» στο ραδιόφωνο του SKAΙ 100.3,  την επόμενη της πολιτικής δίκης που είχε προηγηθεί (της εταιρείας BEATεναντίον του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου) ακούστηκαν υποτιμητικά και ψευδή σχόλια τόσο για τον κλάδο των αυτοκινητιστών Ταξί, όσο και για τον κ. Λυμπερόπουλο.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε :
  • «Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ο Λυμπερόπουλος κάνει τραμπουκισμούς έξω,τραμπουκίζει άλλους επαγγελματίες, αυτό με απασχολεί. Δεν θέλω μία κοινωνία τέτοιου είδους».
  • «…Και εκεί που πάει ένας να φέρει μια αξιοποίηση στον ιδιωτικό τομέα, τρέχει ο υπουργός και συμπαρίσταται στον συνδικάλα,ο οποίος λέει: «Η αξιολόγηση; Άστο διάολο από δω,που θες να αξιολογηθούμε» αυτό βλέπω Μπάμπη μου…»
  • «Ο Λυμπερόπουλος έχει ένα σωματείο 600 ανθρώπων, των ψηφίζουν οι 450 – 500. Υποτίθεται ότι εκπροσωπεί. Αλλά πάντως οφείλω να πω ότι χθες η Αθήνα ήταν χάρμα να την κυκλοφορείς, χάρμα. Διότι, βεβαίως οι άλλοι συμφωνούν με τον Λυμπερόπουλο δεν είναι τρελoί να πάνε έξω να του σπάσουν το ταξί. Τώρα ο Σπίρτζης έβαλε τον Λυμπερόπουλο να πάει να πει όσα είπε και για τα οποία δεν ξέρω, καταδικάστηκε, θα καταδικαστεί δεν ξέρω τι έβγαλε το δικαστήριο, να πει εναντίον της εταιρείας Taxibeat. …»
  • Επειδή και η υπομονή έχει τα όριά της (2011-2018)
  • Επειδή σε αυτή την επταετία είπατε, δημοσιεύσατε, διαδώσατε ένα σωρό ψέματα για τον κλάδο μας,
  • Επειδή υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας και θεωρούσατε την ανοχή μας αδυναμία,
δεν έχουμε άλλο δρόμο αντίδρασης, πέρα από αυτόν της δικαιοσύνης.Η εξώδικος δήλωση προς :
  • Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές και  Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις Α.Ε.Ε»,
  • Τον Άρη Πορτοσάλτε, δημοσιογράφο και
  • Τον Χαράλαμπο (Μπάμπη) Παπαδημητρίου, δημοσιογράφο,
είναι μόνο η αρχή σε ένα πόλεμο που εσείς κηρύξατε. Σε ένα πόλεμο που μας αναγκάσατε να μπούμε…
Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

fimotro.gr