Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

Άλλη μία τραγική θέση σε παγκόσμια αξιολόγηση κατέλαβε η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα στην αναζήτηση εργασίας. Αν λάβουμε υπόψη ότι η Αθήνα των 5 εκατομμυρίων είναι η μισή Ελλάδα και ότι σ' αυτή αναζητούν σε μεγάλο βαθμό μία καλύτερη εργασία οι Έλληνες, τότε όλα είναι τραγικά. 

Το χειρότερο όλων είναι οι φανφάρες των πολιτικών σε καθημερινή βάση που μας παραμυθιάζουν ξεδιάντροπα για την ανάπτυξη και τη τέλος της μιζέριας με τη λήξη των 10 χρόνων Μνημόνια.

Είναι πολιτικοί εγκληματίες τόσο γιατί ψεύδονται όσο και γιατί δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν την Αθήνα και την Ελλάδα. Το σχέδιο καταστροφής  έχει δόλο. Ένα Ελληνικό περιμένει 2 δεκαετίες και το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει συσσίτια και κοινωνικά επιδόματα για να εμπεδώσει τον κομμουνισμό και την αεργία. Εσκεμμένα εμποδίζεται και από τον Αλέξη Τσίπρα 4 χρόνια τώρα, για να μην αναπνεύσει η Αθήνα, για να μην αναπνεύσει η Ελλάδα, για να μην εργαστούν και ευημερήσουν οι Αθηναίοι. 

Για να θεμελιώσει το Κράτος μας στον πάτο της Οικουμένης εκδικητικά. Ματαιοπονεί γιατί οι μέρες του είναι μετρημένες σε μία κοινωνία που σε δικτατορικά ποσοστά του 85% αποδοκιμάζει τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς όμως να μπορεί να τον εξοστρακίσει γιατί αυτός χαρίζει θαλάσσια οικόπεδα στους αποικιοκράτες μας μέχρι την τελευταία μέρα της εξουσίας του σε αντάλλαγμα της παραμονής του...

Λ.Καλ.

Thedayaftergr