Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Aστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 0-1: Γέντρισεκ και... σέκος

Aστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 0-1:  Γέντρισεκ και... σέκος
Ο Έρικ Γέντρισεκ σκόραρε στο 71΄ και υποχρέωσε τον Αστέρα Τρίπολης σε οδυνηρή ήττα 1-0 από την Ξάνθη.
Ο Έρικ Γέντρισεκ πήρε ξανά το όπλο τους και οδηγεί την Ξάνθη με ασφάλεια στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, χάρη στο τέρμα του αρχισκόρερ της στο 71’ της χθεσινής αναμέτρησης στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε δίχτυα, παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίες και καλείται πλέον να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση. Πάντως δεν άξιζαν την ήττα οι Αρκάδες, αλλά στο ποδόσφαιρο όταν δεν σκοράρεις, θα το πληρώσεις.
Η Ξάνθη έβαλε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα καθώς διαθέτει ένα πολυβόλο στη γραμμή κρούσης της, τον Γέντρισεκ, που του αρκεί και μισή φάση για να σε εκτελέσει! Το έκανε λοιπόν για μια ακόμη φορά στο πρωτάθλημα και έπειτα οι Αρκάδες έτρεχαν να σώσουν οτιδήποτε κι αν σώζεται… Αλλά δεν τα κατάφεραν. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (76΄ Δουβίκας), Φερνάντεθ (42΄ Τσιλιανίδης), Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς.
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Λισγάρας, Κασάδο, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά, Κίκε (46΄ Κάντα), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (85΄ Μελιόπουλος), Γέντρισεκ.