Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Δοκιμασίες γιά Κόρινθο 2006, ΑΟ Ζευγολατιού και Πέλοπα Κίατου την10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ Κορινθίας.


 https://images3.imgbox.com/16/ab/WDw7Lyx6_o.JPG
Με τα παιγνίδια της 10ης αγωνιστικής ημέρας  συνεχίζεται ,το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου (15:00), το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. 
Η αγωνιστική βρίσκει την αήττητη πρωτοπόρο Κόρινθο 2006 , να δίνει δύσκολο αγώνα στο Βέλο κόντρα στην τοπική Ελλάδα που δεν γνωρίζει νίκη εδώ και ένα ενάμισι  περίπου μήνα και θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα , ώστε να
απομακρυνθεί από την «επικίνδυνη  ζώνη.
Την ίδια στιγμή στο «Θώδειο» ο ΑΟ Λουτρακίου, αντιμετωπίζει τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ η ομάδα του ΑΟ Ζευγολατιού, δοκιμάζεται, εκτός έδρας , κόντρα στον ΠΑΣ Κλένια. όπως  και ο Πέλοπας Κιάτου, στο Χιλιομόδι κόντρα στον Ατρόμητο.   
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στο ΔΑΚ Κορίνθου ανάμεσα στον Άγιο Γεώργιο και στον Τενεάτη Αθικίων. Και οι δύο ομάδες , προέρχονται , στο πρωτάθλημα, από εκτός έδρας επιτυχίες ο μεν Άγιος Γεώργιος νίκησε 3 – 2 τον Πανκαμαριακό, στο Ξυλόκαστρο, ο δε Τενεάτης απέσπασε (0 – 0) βαθμό μέσα στο Ζευγολατιό. Όμως  και οι δύο  ομάδες, την Τετάρτη , γνώρισαν τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο Κορινθίας, ο Άγιος Γεώργιος με  1 – 2 στο Γαλατάκι από τον Σαρωνικό, ενώ ο Τενεάτης με σκορ 2 – 5 , στο Λέχαιο από τον Ηρακλή Λεχαίου , που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας. 
Ο Αστέρας Δερβενίου , με νέο τεχνικό  στο πάγκο του, τον Νίκο Κολιμάδη,  με στόχο το θετικό αποτέλεσμα μάχεται στους Αγίους Θεοδώρους , κόντρα στην ουραγό τοπική ομάδα. 
Την ίδια στιγμή ο Παννεμεατικός, στη Νεμέα υποδέχεται τον Πανκαμαριακό, στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής αγωνίζεται με την Θύελλα Πετρίου.




10η Αγωνιστική
Ελλάς Βέλου
-
Α.Σ. Κόρινθος 2006

ΑΟ Λουτράκι
-
Σαρωνικός Γαλατακίου

ΠΑΣ Κλένια
-
ΑΟ Zευγολατιού

Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
Πέλοπας Κιάτου

Αγ. Γεώργιος
-
Τενεάτης Αθικίων

Παννεμεατικός
-
Πανκαμαριακός

Ηρακλής Ξυλοκάστρου
-
Θύελλα Πετρίου

Αγ. Θεόδωροι
-
Αστέρας Δερβενίου