Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ο ΣΟΡΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του πρώην Υπουργού Εθνικής Οικονομίας τα 'μαύρα' χρόνια της ελληνικής χρεοκοπίας το 2015 κ.Βαρουφάκη Γιάνη με ένα ν, που μας κόστισε μερικές εκαντοντάδες δισεκατομμύρια και ομολόγησε δημόσια ότι ο πολυπράγμων κ. Σόρος με ένα απλό τηλεφώνημα έδωσε στον εντολοδόχο του Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αλέξη Τσίπρα την εντολή της αντικατάστασής του. 

Αλίμονο, αν η Ελληνική Δημοκρατία και ο εκλεγμένος Έλληνας Πρωθυπουργός αποτελεί ένα πιόνι σε κάποιον που κατηγορείται ως εκτελεστής των Εθνών και οικονομικός "εγκληματίας''. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την αλήθεια έστω και μία φορά και αν αληθεύουν οι αποκαλύψεις του κ.Βαρουφάκη για την κατάντια της περιβόητης Αριστεράς και της Πατρίδας μας

Η φτώχεια και η συντεχνιακή μαφία, ντόπια και διεθνής, που λυμαίνεται τη χώρα μας πρέπει να εξαφανιστούν για μία καλύτερη Ελλάδα. Για μία κοινωνία που δεν θα ξεφτιλίζεται άλλο υποτασσόμενη σε κάθε ολοκληρωτισμό, συμπεριλαμβανομένης και της παρούσας δοσίλογης νομεκλατούρας που ξεπουλά τα πάντα εις βάρος των επόμενων γενεών.

ysterografa.gr