Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Μάχες σε Ξυλόκαστρο , Ζευγολατιό, Κλενια και Κόρινθο


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRv3-Y5QcInt2UfeBYNn-MkUX_kJr6JFAQ_hVASNwGSzB5gLq0BbA
Με τα παιγνίδια της 4ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται το Σάββατο 20 Οκτωβρίου  (16:00) το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας . Η αγωνιστική περιλαμβάνει  ενδιαφέροντα ματς.
Στο Ξυλόκαστρο ο πρωτοπόρος Πανκαμαριακός αντιμετωπίζει  τον ΑΟ Λουτρακίου την στιγμή που ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου , η ομάδα του Α. Αλεξανδρή δίνει δύσκολο αγώνα στο Ζευγολατιό, κόντρα στον ΑΟΖ του Παντελή Κολλιάκου.
Την ίδια ώρα στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» ο Αστέρας Δερβενίου αγωνίζεται με την Ελλάδα Βέλου, την στιγμή που η  Κόρινθος 2006 μάχεται στο Γαλατάκι  κόντρα στον ουραγό  Σαρωνικό.
Δοκιμασία περιμένει τον Πέλοπα Κιάτου , στην Κλένια όπου η τοπικός ΠΑΣ αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, όπως και οι Άγιοι Θεοδώροι  που μάχονται εντός έδρας με τον Τενεάτη Αθηκίων .
Τους τρείς βαθμούς της νίκης θα αναζήτηση εντός έδρας και η Θύελλα Πετρίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ τέλος στο ΔΑΚ Κορίνθου σε ενδιαφέροντα  αγώνα θα αναμετρηθούν ο Άγιος Γεώργιος με τον Παννεμεατικό. Τον αγώνα από το ΔΑΚ Κορίνθου θα μεταδώσουν  ζωντανά ραδιοφωνικά - διαδικτυακά  το "Greekradio Web channel" και οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ", σε περιγραφή Τασου Μητσόπουλου.



4η αγωνιστική 
Αστέρας Δερβενίου - Ελλάς Βέλου 
ΑΟ Zευγολατιού - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 
ΠΑΣ Κλένια - Πέλοπας Κιάτου 
Τενεάτης Αθικίων - Αγ. Θεόδωροι 
Αγ. Γεώργιος - Παννεμεατικός 
Πανκαμαριακός - ΑΟ Λουτράκι 
Θύελλα Πετρίου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 
Σαρωνικός Γαλατακίου - Α.Σ. Κόρινθος 2006