Στις 18:15, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, δύο από τις τρεις συνολικά ομάδες (μαζί με τη Λαμία) που έχουν μηδενική βαθμολογική συγκομιδή. Επομένως, η νίκη είναι επιβεβλημένη και για τις δύο πλευρές.
Στο Περιστέρι φιλοξενεί τη ΑΕΛ ο Ατρόμητος (19:00), που θέλει να διατηρήσει για μια ακόμα αναμέτρηση το αήττητό του. Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Κάναντι (Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Μανούσος), ο οποίος ωστόσο θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόλαντ Ουγκράι. Η Λάρισα, από την πλευρά της, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο σερί ήττες (Άρης, ΠΑΟ).
Τέλος, το αγωνιστικό πανόραμα ολοκληρώνεται για σήμερα με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη (20:30). Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κάστρο για την αποψινή αναμέτρηση και θα επαναφέρει τον Άντι Λίλα στη μεσαία γραμμή, ενώ στο δίδυμο των στόπερ Τζημόπουλου - Μιχαήλ, θα προσθέσει και τον Σκόνδρα. Οι Ηπειρώτες έχουν την καλή ψυχολογί με το μέρος τους χάρη στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους, μπροστά στον κόσμου τους. Για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, παρά τη δυσκολία της έδρας, στόχος είναι η συνέχιση του απόλυτου, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το πιο πιθανό είναι να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα.Πιο συγκεκριμένα, ο Κουέστα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Μενέντεθ, Δελεζήσης, Βέλεθ και Τζανακάκης αναμένεται να πλαισιώσουν το «καρέ» στην αμυντική γραμμή του Άρη. Οι Ματίγια και Μπάσα θα είναι το δίδυμο στα χαφ, ενώ οι Γκάμα, Γκαρσία και Ντιγκινί θα αποτελέσουν την μεσοεπιθετική τριάδα. Ο Γιούνες θα είναι ο μοναδικός προωθημένος

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο (22/9)
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης (18:15)(Novasports 1)
Ατρόμητος-ΑΕΛ (19:00)(ΕΡΤ 1)
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (20:30)(Novasports 2)


Κυριακή (23/9)
Ξάνθη-ΟΦΗ (16:00)

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (19:00)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20:30)

Δευτέρα (24/9)
Παναιτωλικός-Λαμία (19:00)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30)