Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Αγώνες Κυπέλλου αυριο στην Κορινθία

 
Με δύο νοκ άουτ αγώνες της Α΄ φάσης ξεκινά , αύριο Σάββατο ,  στις 16:30, το Κύπελλο Κορινθίας.
Στα Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης αγωνίζεται με τον Αστέρα Δερβενίου και στο Λέχαιο , ο Ολυμπιακός Άσσου με τον ΠΑΣ Κλένια.

Εν το μεταξύ  το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει
απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.
Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.
Εγκληματικές επιθέσεις, απειλές, φθορές περιουσιακών στοιχείων και ξυλοδαρμοί παραγόντων δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, όπως το θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.
Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.
Το Δ/Σ και υπάλληλοι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουν την άνανδρη και εγκληματική αυτή επίθεση σε βάρος του προέδρου τους και του εύχονται να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιής και δυνατός να συνεχίσει το έργο του.