Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Αστέρας Τρίπολης - Χιμπέρνιαν 1-1: Tου στοίχισε η αποβολή Μανιά

Αστέρας Τρίπολης - Χιμπέρνιαν 1-1: Tου στοίχισε η αποβολή Μανιά
Ο Αστέρας Τρίπολης το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ελληνική ομάδα γνώρισε τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League, καθώς ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Χιμπέρνιαν. Είχαν ηττηθεί με 3-2 στη Σκωτία, έψαχναν ένα δεύτερο γκολ για να έπαιρναν την πρόκριση, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τον στόχο τους πράξη.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν ψυχολογία, καθώς άνοιξαν το σκορ με τον ΜακΓκίν στο 43' με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από λάθος του Ιγκλέσιας, ενώ στο 56' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τσιλιανίδης αξιοποίησε την ασίστ του Κώτσιρα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με ένα ωραίο αριστερό σουτ, ύστερα από υπέροχη ατομική ενέργεια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Αστέρα. Στο 70' ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Τρίπολης ώστε να έπαιρνε τη νίκη-πρόκριση.
Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε (Σάλας 91'), Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (Δουβίκας 57'), Καλτσάς (Ρόλε 78'), Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Μανιάς
Χιμπέρνιαν: Μπογκντάν, Αμπρόουζ, ΜακΓκρέγκορ (Γουίτακερ 78'), Χάνλον, Γκρέι, Μάλαν (Πόρτεους 92'), Σλίβκα (Μπράντλεϊ 88'), ΜακΓκιν, Στίβενσον, Μπόιλ, Κέιμπερι.